Værktøjskassen

We Lead Volleyball Tohether

Sæt fokus på lederskabet hos unge i din klub! I dette værktøj finder du information og materiale, som kan hjælpe dig med at udvikle og understøtte de kommende unge ledere i din klub.

Projektet “We Lead Volleyball Together” (WLVT) blev igangsat i februar 2024 og strækker sig frem til juni 2026 med det formål at styrke selvstændighed og ledelsesevner blandt unge, særligt piger i alderen 16-20 år, samt at fremme deres deltagelse i ledelsesmæssige positioner.

Baggrunden for dette projekt er den vedvarende udfordring med kvinders underrepræsentation i sportsverdenen, specielt i ledelsespositioner. På trods af pigers aktive deltagelse i volleyball, er de stadig i mindretal i beslutningsprocesser såsom bestyrelsesmedlemmer, trænere og dommere. Dette kan hæmme ikke kun pigers udvikling inden for ledelse men også begrænse deres evne til at påvirke deres omgivelser positivt.

Projektet er et internationalt samarbejde mellem Holland, Norge og Island. Dette giver en unik mulighed for at drage fordel af et bredt spektrum af internationale perspektiver, erfaringer og idéer.

Projektet er opdelt i 2 cyklusser:

  • November 2024 – Juni 2024 (ingen ledige pladser)
  • September 2025 – April 2026 (hvis din klub ønsker at være en del af projektet i denne periode, er I velkomne til at kontakte os).

Hvis I ikke ønsker at være en del af projektet men blot ønsker at arbejde med lederskab hos de unge i klubben, opfordrer vi jer til at kaste jer ud i det. Vi ønsker at understøtte jeres arbejde så meget som muligt, og derfor vil I kunne finde materiale i dette værktøj, som kan hjælpe jer med denne opgave. Materialet udvikles løbende i projektets løbetid og vil blive tilgængeligt her, når det er klar.

FIND MATERIALE HER

Har du spørgsmål til projektet eller arbejdet med lederskab hos de unge i klubben? Tøv ikke med at kontakte os, vi er her for at hjælpe.

kontakt mig, hvis du har spørgsmål:

Mie Herred Andersen

Sportskonsulent