en idræt på børnenes præmisser

kidsvolley

skal dit barn gå til kidsvolley?

Kidsvolley: en holdsport uden bænkevarmere

Kidsvolley er en holdsport skabt på børnenes præmisser udviklet til børn i alderen 6-12 år. Til Kidsvolley har vi fuld knald på med konstant bevægelse, og vi får sved på panden samtidig med, at vi har det sjovt med hinanden.

I Kidsvolley har vi børnenes udvikling i fokus. Vores forskellige levels gør nemlig, at man altid kan komme til at spille med og mod andre børn, der er på samme udviklingstrin, som en selv – både til træning og til kamp. Det gør også, at Kidsvolley er super nemt at starte til, for vi giver hurtigt børnene succesoplevelser og glæde ved bevægelse og holdfællesskabet.

Som navnet antyder, stammer Kidsvolley fra sporten volleyball – men vi har fjernet alt det teknisk svære. Spillet går fra ’ren’ bevægelse, til kaste- og gribebevægelser, til volleyballkast- og slag og til sidst frem til det færdige volleyballspil (læs: Kidsvolley levels). Vi spiller på en badmintonbane med et net, som er tilpasset spillet, så det bliver sjovt at være med fra start.

Og så er Kidsvolley meget mere end sport. Børnene bliver en del af et fantastisk fællesskab på deres hold og i deres klub, og når vi mødes for at konkurrere til stævner, sørger vi for at skabe trygge og inkluderende rammer, som har fokus på udvikling og ikke præstation. Derfor har vi heller ikke bænkevarmere til kampe – alle roterer ind på banen, og alle kan være med.

Lyder Kidsvolley som noget for et barn, du kender? Så er det bare med at få pakket tasken og komme afsted!

5 gode grunde til at gå til kidsvolley

  • Der er altid et niveau, som passer til barnets alder/udvikling
  • Et inkluderende spil uden bænkevarmere
  • Motion og bevægelse med smil på læben
  • Nemt at starte op og skabe succesoplevelser
  • En holdsport med fokus på fællesskab og venskaber

Forældre

Er du forælder til en Kidsvolley-spiller? Dyk ned i vores information, tips & tricks til forældre og få et indtryk af, hvad du kan forvente af Kidsvolley træninger og stævner.

træner

Er du – eller ønsker du at blive – Kidsvolleytræner? Få inspiration til nye træningsøvelser, få styr på reglerne, læs mere om uddannelsesmuligheder og meget mere.

klub

Skal din klub starte et nyt Kidsvolley-hold op? Eller mangler I inspiration til, hvordan I tiltrækker flere spiller eller starter samarbejde op med den lokale skole? Dyk ned i vores mange ressourcer og værktøjer.


dyk ned i lektionsplaner & stævner for

kidsvolley i skolen

skal dit barn starte til kidsvolley?

Juhuu! Vi glæder os til at byde dit barn velkommen. I kan starte til Kidsvolley i mange forskellige klubber rundt omkring i landet. Gi’ os et ring eller send en mail, så finder vi den helt rigtige klub til jer.

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål til denne side

Christina Attrup Juhl

Udviklingschef