Sundhed, fællesskab og sved på panden

motionsvolleyball

Vil du starte til motionsvolleyball?

motionsvolleyball: få sved på panden med et smil på læben

Motionsvolleyball er et hyggeligt holdspil til dig, der ønsker at kombinere motion med et fantastisk fællesskab – her har vi nemlig plads til alle, uanset om du er garvet boldspiller eller tager de første skridt i idrætslivet. Der er garanti for sved på panden, samtidig med at du hygger dig med dine holdkammerater.

Motionsvolleyball dækker over en række forskellige rækker og tilbud, og der er helt sikkert et hold, hvor DU passer ind. Vores volleyballklubber rundt omkring i landet har intro-hold, mixvolleyhold og seriehold, hvor du let kan starte op.

Volleyball er en af de mest sociale motionsformer, du kan finde. Mænd og kvinder har mulighed for at spille sammen både til træninger og turneringer, ligesom alder ikke er en hindring for at deltage aktivt – volleyball kan nemlig spilles hele livet!

Lyder motionsvolleyball som noget for dig? Så pak tasken og hop ud i det – vi glæder os til at se dig!

5 gode grunde til at gå til motionsvolleyball

  • Et inkluderende boldspil med plads til alle
  • Turneringer for alle niveauer
  • Motion og bevægelse med smil på læben
  • Nemt og billigt at starte op – ingen dyre udstyrspakker
  • En holdsport med fokus på fællesskab og hygge

Ny spiller

Har du ingen eller minimal kendskab til volleyball eller beachvolleyball? Ingen problem – det er nemlig meget let at komme i gang med at spille! Hop ind på siden her, hvor vi har samlet ALT du skal vide før du starter.

træner

Er du – eller ønsker du at blive – træner for et motionshold? Få inspiration til nye træningsøvelser, få styr på reglerne, læs mere om uddannelsesmuligheder og meget mere.

klub

Skal din klub starte et nyt motionshold? Eller mangler I inspiration til, hvordan I tiltrækker flere spiller eller laver gode intro-hold til nybegyndere? Dyk ned i vores mange ressourcer og værktøjer.


Vil du starte til motionsvolleyball?

FEDT! Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores fantastiske sport. Du kan starte til motionsvolleyball i mange forskellige klubber rundt omkring i landet. Gi’ os et ring eller send en mail, så finder vi den helt rigtige klub til jer.

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål til denne side

Christina Attrup Juhl

Udviklingschef