Volleyball kan spilles i alle aldre

volleyball – En sport med

plads til alle

Vil du være med i fællesskabet?

Plads til alle: Vores kerneaktiviteter

Tag en bold og sæt en snor eller net op mellem to punkter… og så er spillet i gang! Volleyball kan spilles alle steder, på alle måder og vigtigst af alt, så kan ALLE være med. Derfor er volleyball også en af verdens mest populære sportsgrene, som spreder glæde, håb og sammenhold uanset om det spilles i sandet på eksotiske strande, på asfalten midt i byens pulserende liv eller på gulvet i den lokale hal.

I Volleyball Danmark har vi Plads til Alle – også dig! Se hvilke kerneaktiviteter, som passer til dig, eller kontakt os – så finder vi den helt rigtige klub i dit nærområde.

5 gode grunde til at starte til volleyball

  • En holdsport med fokus på fællesskabet
  • Tilpassede tilbud til alle aldre og niveauer
  • Plads til alle – fra mixvolley til landshold
  • Mulighed for at spille både ude og inde
  • Sved på panden mens du har det sjovt

volleyball Danmarks kerneaktiviteter

Vil du spille volleyball? Det er let at komme i gang, og vi har helt sikkert et tilbud, der passer lige præcis til din alder, niveau og ambitioner. Herunder kan du se hvilke kerneaktiviteter vi og vores medlemsforeninger tilbyder, og finder du ikke lige dét, du søgte, er du altid velkommen til at kontakte os – så finder vi noget, som passer til dig!

Ramasjang volley

Ramasjang Volley er en hyggelig familieaktivitet for familier med børn i alderen 3-6 år. Vi kalder det “Ramasjang”, fordi vi skruer max op for legen og energiniveauet for at skabe sjove og mindeværdige oplevelser med bevægelse og bold!

Volleyball kan spilles i alle aldre

kidsvolley

Kidsvolley er en holdsport skabt på børnenes præmisser udviklet til børn i alderen 6-12 år. Til Kidsvolley har vi fuld knald på med konstant bevægelse, og vi får sved på panden samtidig med, at vi har det sjovt med hinanden.

teenvolley

Teenvolley er en holdsport særligt skabt til de yngste teenagere i alderen 13-16 år. Til Teenvolley spiller vi på små hold af 2-3 personer og de unge er derfor garanteret en masse boldberøringer, bevægelse og stærkt sammenhold.

Ungdomsvolleyball

Ungdomsvolleyball dækker over vores tilbud til unge i alderen 13-19 år i vores to ’klassiske’ discipliner: volleyball og beachvolleyball. Fælles for dem begge er et stærkt fokus på fællesskabet og udviklingsmulighederne, uanset om man er til sand, halgulv eller en god kombination af begge.

motionsvolleyball

Motionsvolleyball er et hyggeligt holdspil til dig, der ønsker at kombinere motion med et fantastisk fællesskab – her har vi nemlig plads til alle, uanset om du er garvet boldspiller eller tager de første skridt i idrætslivet.

Division & Elite

Volleyball på divisions- og eliteplan i Danmark er lig med spænding, konkurrence, udvikling og fællesskab. Her spilles der volleyball efter de internationale regler med 6 personer på hver banehalvdel, rotationer og oftest også forskellige positioner på banen, og holdene deltager i Volleyball Danmarks Danmarksturnering.

cityvolley

City Volley er hygge, fællesskab og sjov – og så selvfølgelig volley. Med City Volley bruger vi hele byen som vores boldbane, og du er velkommen til at komme og være med.

bedstevolley

Bedstevolley er et særligt volleyballkoncept målrettet alle fra 60+. Her går vi op i at dyrke sund motion, samtidig med at vi hygger os med socialt samvær og et stærkt fællesskab. Bedstevolley er derfor en perfekt idræt for dig, som godt kan lide et aktivt boldspil, der giver smil på læben og sved på panden.

beachvolleyball

Beachvolleyball er en fed sport med spænding, samarbejde og masser af bevægelse. Her har vi en helt særlig stemning, hvor den afslappede beach-vibe møder sjov konkurrence på banen i en perfekt kombination, der tiltrækker flere og flere til sporten.

kontakt mig, hvis du har spørgsmål til denne side:

Christina Attrup Juhl

Udviklingschef