beachVolleyball

landshold

Støt Vores landshold

Danmarks landshold i beachvolleyball  

Olympisk støttepulje puster liv i OL-drømme

Volleyball Danmark har i foråret 2022 fået bevilliget 750.000 kr. af DIF og Team Danmark til udviklingen af dansk beachvolleyball på kvindesiden med særligt fokus på at hjælpe den danske stjerneduo Clara Bernberg Windeleff og Sofia Nørager Bisgaard på vej mod OL-deltagelse. 

Landsholdsbasen

Beachvolleyball Kvinder – Landsholdsbasen er Volleyball Danmarks nationale træningsbase for kvindelige landsholdsspillere samt for spillere med potentiale til at udvikle sig til landsholdsspillere

Med støtte fra Danmarks Idrætsforbunds og Team Danmarks olympiske partnerskabsaftale med KIRKBI har Volleyball Danmark oprettet en Landsholdsbase i København for de kvindelige danske beachvolleyballspillere, der vurderes at have det største potentiale for at spille med i den absolutte verdenselite. Ambitionen er, at Volleyball Danmark kan sende et hold til OL for at repræsentere Danmark i beachvolleyball for kvinder.

I første omgang er Clara Bernberg Windeleff og Sofia Nørager Bisgaard udtaget til deltagelse i Landsholdsbasen. Landsholdsbasen vil have en stab tilknyttet bestående af landstræneren for kvinder samt herudover en række specialister som diætist, fysioterapeut, fysisk træner, mental træner og scout.

I perioder uden turneringsaktivitet vil der for spillerne typisk være daglige træninger på Landsholdsbasen, enten med bold eller som fysisk træning, eller begge dele. Supportfunktionerne diætist, fysioterapeut, fysisk træner, mental træner og scout vil løbende blive inddraget efter behov. Ud over træninger i København, vil der i vinterhalvåret blive arrangeret træningslejre i udlandet for udvalgte spillere.