vores frivillige

brug for alle

Uden frivillige, ville vores sport ikke være mulig!

TAK

Brug for alle: frivillige er kernen i vores sport

Uden frivillige, ingen foreninger. Derfor sætter vi med vores værdigrundlag ”Plads til alle – Brug for alle” særligt fokus på, at ALLE roller i foreningslivet er vigtige og nødvendige for helheden – uanset om det foregår PÅ eller UDEN for banen.  

I Volleyball Danmark vil vi fremme og støtte frivillighed gennem anerkendelse af de frivilliges indsats samt ved uddannelser af høj kvalitet. Vi ønsker nemlig, at frivillige i vores foreninger har mulighed for personlig og faglig udvikling, så det bliver endnu mere interessant og meningsgivende at bruge sin fritid i idrætten.  

Skal du være med i vores frivillige fællesskab? Mød vores frivillige herunder og læs mere om nogle af de forskellige frivillige roller i foreningslivet i Volleyball Danmark.

Vores frivillige

Er du en haj til regler? Elsker du at lære fra dig? Kan du lide at arbejde med strategi og udvikling? Uanset hvad der driver dig, er der helt sikkert en frivillig rolle, som passer lige netop til dig. I volleyball har vi nemlig plads til alle og brug for alle.

Træner

Gør en forskel i andres liv – bliv træner. Vil du være med til at dele din glæde for sporten, udvikle spillere og skabe minder for livet?

Dommer

Styr slagets gang – bliv dommer! Er du vild med sporten og klar til at udfordre dig selv? Så er dommervejen måske lige noget for dig!

Klubleder

Vil du gøre en kæmpe forskel for sporten og din lokale forening? Bliv en del af bestyrelsesarbejdet og vær med til at sætte retningen for din klubs udvikling!Kontakt mig, hvis du har spørgsmål til denne side

Christina Attrup Juhl

Udviklingschef