velkommen til

hjertenetværket

Sammen gør vi en forskel!

velkommen til hjertenetværket

Netværk er i højere grad en del af vores verden anno 2023, og i Volleyball Danmark banker vores hjerter for at gøre en forskel for børn og unge – de 2 ting har vi kombineret ved at bygge “Hjertenetværket” for erhvervspartnere.

“Hjertenetværket” er et sted, hvor du som medlem er med til gøre en forskel og øge trivslen for børn på de danske Julemærkehjem samtidig med at du kan skabe nye forretningsveje igennem netværket og igennem din støtte til Dansk Volleyball får du adgang til en passioneret verden, hvor du kan styrke dit brand.

Jeg synes det har været enormt givende at være med til et arrangement, hvor man også fokuserer lidt på de bløde ting, børn og unge mennesker der måske tidligere, måske til dagligt har nogle ting, de går og kæmper med. Også har man det her koncept, “Hjertenetværket”, hvor man kan være med til at give dem noget selvtillid, give dem noget tro på sig selv, og simpelthen være med til at bidrage til at de får en bedre fremtid – Martin Filtenborg, Channel Acount Manager, EPSON Danmark partner i Hjertenetværket

Med fællesskabende aktiviteter som omdrejningspunkt for vores besøg på Julemærkehjemmene, ønsker vi sammen med “Hjertenetværket”s partnere at invitere børnene ind i idrættens fællesskab og skabe succesoplevelser, selvværd og naturligvis få sved på panden.

– Volleyball Danmark tror på, at et godt netværk med udbytte skabes ved at plante frøene sundt igennem forskelsgørende arbejde.

For din virksomhed betyder det, at alle dine medarbejdere kan få adgang til et unikt og givende netværk, hvor man ikke behøver at vide noget om Volleyball eller andre emner – “Hjertenetværket” er lavet til dig der vil forbinde mennesker, afdelinger og nemt kunne teambuilde dine kollegaer, og samtidig være til stede sammen med potentielle forretningsrelationer. 

Med andre ord:

Bliver du partner i Volleyball Danmark, så kan du få adgang til en masse gode nærværende oplevelser samtidig med at du kan få en hel sportsgren i ryggen, som ambassadører for DIN forretning. Læs mere i folderen nedenfor eller tag et kig på videoen og bliv klogere på hvilken forskel du og dine medarbejdere i samarbejde med Volleyball Danmark kan gøre for Julemærkehjemmene.


Vores Hjertenetværkere


Sådan så vores første arrangement med Hjertenetværket ud!

Skal du og din virksomhed være med i hjertenetværket?

Vi glæder os til at byde jer velkommen i et fantastisk og værdifuldt netværk med alle vores herlige Hjertenetværkere! Kontakt os i dag og bliv medlem.

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål

maria holmgaard hoffensetz

event og aktivering