alt du skal vide om

VORES LANDSHOLD

Volleyball Danmarks landshold

Danmarks landshold i volleyball og beachvolleyball er hold under Volleyball Danmark, udvalgt af landets bedste spillere inden for de respektive sportsgrene til at repræsentere Danmark i internationale turneringer arrangeret af CEV og FIVB, samt i venskabskampe mod andre nationale volleyballforbunds landshold.

Læs mere om de forskellige hold via knapperne og hold dig opdateret på alle vores landshold i nyhederne herunder.

Nyheder fra vores landshold

Mod nye mål

Dansk volleyball og beachvolleyball er i rivende udvikling. Alene i de seneste år har Volleyball Danmarks ungdoms- og A-landshold skabt flere historiske resultater, som i den grad har sat Danmark på kortet i begge sportsgrene.

Særligt indenfor beachvolleyball oplever vi i disse år en markant fremgang. Vores ungdomsårgange har til EM- og VM-slutrunder op til flere gange spillet sig til top10 placeringer, og i 2022 blev alle rekorder sat med EM-sølv til både U18 EM og U22 EM i beachvolleyball.

Ligeledes blev 2022 året, hvor det danske herrelandshold i volleyball også opnåede et historisk godt resultat, da de på hjemmebane kvalificerede sig til en plads ved EM-slutrunden i 2023. Der er derfor store forventninger til et formidabelt 2023, hvor der skal bygges videre på de gode takter, og hvor der venter danske volleyball- og beachvolleyballfans stribevis af fantastiske oplevelser med vores landshold.

Støt en sport i rivende udvikling

Mens landets dygtige volleyball- og beachvolleyballspillere skaber fantastiske resultater for Danmark på banen, arbejder vi i Volleyball Danmark tæt sammen med vores partnere for at skabe store oplevelser og aktivering, der skaber værdi for alle parter.

Som partner på landsholdet kan du eksponere dig selv til en unik og engageret målgruppe, og samtidig få nogle store oplevelser med dine kunder, medarbejdere og resten af partnergruppen. 

Skal du og din virksomhed være med?