gør en forskel for andre

bliv træner

Har du spørgsmål til trænerrollen?

bliv træner: du kan gøre en forskel i andres liv

Vil du være med til at dele din glæde for sporten, udvikle spillere og skabe minder for livet? Så er du helt sikkert klar til at blive træner!

Som træner skaber du sammenhæng, udvikling og motivation hos dine spillere samtidig med, at du også selv udvikler dig og får en masse fantastiske oplevelser med i bagagen. Du bliver en del af et stærkt fællesskab med dit hold, dine trænerkollegaer og din klub, og du kan være med til at tænde netop dén ild, der skaber talenter eller fastholder flere spillere i sporten.

At være træner i volleyball eller beachvolleyball kræver ingen bestemt uddannelse eller certifikater, men i Volleyball Danmark arbejder vi målrettet på at give vores trænere de bedste forudsætninger for at lære mere om trænerrollen og udvikle sig gennem uddannelse – uanset hvilken aldersgruppe og niveau man er, eller ønsker at være, træner for.

Vil du vide mere om, hvordan du uddanner dig som træner? Så hop ind på vores træneruddannelsesside og læs mere eller send os en mail, så kontakter vi dig.

5 gode grunde til at blive træner

  • Du opnår personlig udvikling og kendskab til dine styrker og svagheder
  • Du kan dele din passion for sporten og skabe ringe i vandet
  • Du gør en forskel for den enkelte spiller og din klub
  • Du får fede oplevelser både på og uden for banen
  • Du kan få et meningsfyldt fritidsjob

Find inspiration, tips og tricks i vores

Værktøjskasse

Har du spørgsmål om trænerrollen?

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget ift. din trænergerning. Vi er blot en mail eller telefonopkald væk.

kontakt mig, hvis du har spørgsmål:

Mie Herred Andersen

Sportskonsulent