træneruddannelse

I Volleyball Danmark tilbyder vi en række forskellige kurser og forløb inden for trænerområdet. Nogle kurser kan tages online, mens andre foregår fysisk i hallen eller et mødelokale.

Få en kort introduktion til de enkelte kurser herunder. Klikker du på kurset, kommer du ind på den enkelte kursusside, hvor du kan læse mere om indholdet, de praktiske detaljer, og meget mere.

Er du i tvivl om hvilket kursus, du skal tage, eller skal du som klub afvikle et kursus, så tøv ikke med at tage fat i os eller smut forbi vores FAQ.

Trænerweekend 23/24

Bliv klædt på til din rolle som træner med en sjov, lærerig og intensiv Trænerweekend. Vi dykker ned i trænerrollens ABC og giver dig de tekniske og praktiske redskaber DU har brug for til at træne DIT hold, uanset din erfaring og hvilken aldersgruppe og niveau du er træner på. Læs mere og tilmeld dig ved at klikke på de forskellige kurser:

Online kurser

Online kurser er under udvikling. De vil løbende blive tilgængelige her.

Klubkurser

Klubkurser afholdes i egen klub, hvor en af Volleyball Danmarks instruktører kommer ud.

Vi arrangerer kurset i fællesskab, efter netop jeres ønsker – varighed, indhold, målgruppe.

Inspiration til kurser:

  • Aldersrelateret træning
  • Skolearbejde
  • Hjælpetræner
  • Øvelsesinspiration
  • Hæver-camp/ Modtagnings-camp/ Positions-camp

KOnferencer

Der er på nuværende tidspunkt ingen planlagte konferencer. Men hold øje med denne side – informationer om kommende konferencer vil blive delt her.

FAQ OM TRÆNERuddannelse

HVILKEN TYPE UDDANNELSE ER FOR MIG?
KAN MIN KLUB SØGE OM TILSKUD?

kontakt mig, hvis du har spørgsmål:

Mie Herred Andersen

Sportskonsulent