spillet for alle fra 6.-9. klasse

teenvolley

skal dit barn gå til teenvolley?

teenvolley: spillet udviklet til unge i 6.-9. klasse

Teenvolley er en holdsport særligt skabt til de yngste teenagere i alderen 13-16 år. Til Teenvolley spiller vi på små hold af 2-3 personer og de unge er derfor garanteret en masse boldberøringer, bevægelse og stærkt sammenhold.

I Teenvolley har vi de unges udvikling, ambitioner og ønsker i fokus. Derfor har Teenvolley et fleksibelt spil og -turneringskoncept, der gør det let for ALLE at være med – uanset om man spiller for at hygge sig eller har drømme om at blive landsholdsspiller.

Vi spiller på to levels, som afspejler spillernes udviklingstrin og motorik, så de unge oplever en sund balance mellem udfordring og mestring. Spillet foregår på en badmintonbane og med de mange boldberøringer udvikles teknik og spilforståelsen lynhurtigt.

Med Teenvolley vægter vi også fællesskab og sammenhold højt. Man lærer sine holdkammerater godt at kende og danner unikke venskaber, som er med til at skabe en fantastisk tilknytning til foreningslivet.

Lyder Teenvolley som noget for et barn, du kender? Så få endelig pakket tasken og kom afsted – vores klubber står klar med åbne arme!

5 gode grunde til at gå til teenvolley

  • Der er altid et niveau, som passer til spillerens udvikling og ambitioner
  • Mange boldberøringer fra start
  • Motion og bevægelse med smil på læben
  • Nemt at starte op og skabe succesoplevelser
  • En holdsport med fokus på fællesskab og venskaber

Forældre

Er du forælder til en Teenvolley-spiller? Dyk ned i vores information, tips & tricks til forældre og få et indtryk af, hvad du kan forvente af Teenvolley træninger og stævner.

træner

Er du – eller ønsker du at blive – Teenvolleytræner? Få inspiration til nye træningsøvelser, få styr på reglerne, læs mere om uddannelsesmuligheder og meget mere.

klub

Skal din klub starte et nyt Teenvolley-hold op? Eller mangler I inspiration til, hvordan I tiltrækker flere spillere eller starter samarbejde op med den lokale skole? Dyk ned i vores mange ressourcer og værktøjer.


dyk ned i vores materialer til

teenvolley i skolen

skal du eller dit barn starte til teenvolley?

Juhuu! Vi glæder os til at byde dig velkommen. Man starte til Teenvolley i mange forskellige klubber rundt omkring i landet. Gi’ os et ring eller send en mail, så finder vi den helt rigtige klub.

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål til denne side

Christina Attrup Juhl

Udviklingschef