fællesskab, netværk og fede oplevelser

Bliv partner

bliv en del af fællesskabet

Bliv partner i volleyball danmark

Velkommen til vores partnerfællesskab – hvor du og din virksomhed får unik adgang til en dedikeret sportsgren, hvor støtten er massiv og loyal.

Vi ved godt, at Volleyball og Beachvolleyball er ikke notorisk kendt for stor opmærksomhed, men som partner i Volleyball Danmark kan du til gengæld være med til at påvirke en HEL sportsgren, nationale, regionale og lokale foreninger, et stærkt landsholdsarbejde, eliteligaer og et KÆMPE breddearbejde. Skamlen til taletid overfor målgruppen står klar til DIG og din virksomhed.

Som vores partner, kan vi garantere dig aktivering og eksponering på et højt niveau, hvor vi sætter et mål for vores partnerskab, når det gælder udbyttet for jeres virksomhed. Midlerne gå direkte til at skabe oplevelser og unikke rammer på vores mange arrangementer, hvorfor din virksomhed er sikret en plads i hjertet på spillere, gæster og alle os der elsker volleyball og beachvolleyball. Du kan også være med til at gøre en stor forskel for udsatte unge gennem vores samarbejde med Julemærkefonden i vores hjertenetværk.  

Her på siden kan du nedenfor læse lidt om de områder og muligheder, hvor vi arbejder med vores partnere, og du kan også besøge vores oversigt over nuværende partnere.

seneste partnernyt


bliv en del af Volleyball Danmarks

hjertenetværk

volleyball Danmarks partnermuligheder

Skamlen til taletid overfor målgruppen står klar til DIG og din virksomhed. Nedenfor ses nogle af mulighederne, som du kan få med i dit partnerskab

vores landshold

Som partner på landsholdet kan du eksponere dig selv til en unik og engageret målgruppe, og samtidig få nogle store oplevelser med dine kunder, medarbejdere og resten af partnergruppen. 

Danish Beachvolley Tour

En sjov weekend på stranden, med mange mennesker og fantastisk stemning hvor du kan aktivere dit brand fysisk og digitalt.

city volley

City Volley spilles midt inde i byen. Vi har fokus på fællesskabet – og alle kan være med. Jeres virksomhed og brand kan derfor være med til at skabe oplevelser i særklasse. Det foregår i København, Aarhus og Odense.

børn & unge

Kidsvolley er spillet med knald på, som kan spilles af børn/unge. Det kræver bare en bold og et net.

Med et partnerskab i Kidsvolley kan du være forskelsgørende for børn/unge og tage et socialt ansvar sammen med os.

pokalturnering & final4

Som afsender på vores pokaltunering får du mulighed for at brande dig i det lokale såvel som nationalt, når vi afvikler Final4.

volleyligaen

På dame og herresiden afvikler vi Volleyligaen, og din virksomhed vil altid være synlig, som Volleyligapartner, hvor du vil få adgang til meget eksponering og gode muligheder for aktivering.