dyst med i hele landet

vores turneringer

Støt vores hovedpartner

Volleyball Danmarks turneringer

Uanset om du er helt ny i sporten eller en garvet spiller, om du foretrækker sand eller halvgulv, om du mest spiller for hyggens skyld eller går målrettet efter de store titler og pokaler – så er der med GARANTI en turnering for dig og dit hold!

I Volleyball Danmark afvikler vi hvert år alle officielle senior- og ungdoms DM’er samt Pokalturneringer i volleyball og beachvolleyball, men vi har naturligvis også en lang række forskellige turneringer til forskellige aldersgrupper og niveauer. Fra Kidsvolleystævner til Bedstevolleyturneringer og alt derimellem – der er uendelige muligheder for at komme ud dyste mod andre hold, hvor end du bor i landet.

Dyk ned i de forskellige turneringer herunder eller tag et kig forbi vores eventkalender.

turneringsinformation

Få overblik over Volleyball Danmarks turneringsterminer, ungdomsdispensationer og evt. karantæner her.

turneringer for voksne

danish beachvolley tour

Danish Beachvolley Tour er en landsdækkende beachvolleyball tour og det officielle Danmarksmesterskab i beachvolleyball. Vær med på sidelinjen, når landets dygtigste spillere kæmper om ranglistepoint og trofæer. Eller hop selv i spillertøjet og oplev på egen krop, hvorfor netop beachvolleyball er blevet en af verdens mest populære sportsgrene!

volleyligaen

Volleyligaen er den bedste række i dansk volleyball og det officielle Danmarksmesterskab for henholdsvis kvinder og herrer. Hen over sæsonen dyster landets bedste hold mod hinanden uge for uge frem mod slutspillet og medaljekampene, som afvikles i forårsmånederne.

Danmarksturneringen

Volleyball Danmarks Danmarksturnering består ud over Volleyligaen, af rækkerne 1. division og 2. division for henholdsvis kvinder og herrer. De enkelte divisioner er delt geografisk op i Øst (Sjælland) og Vest (Fyn & Jylland).

Pokalturneringen

Volleyball Danmarks Pokalturnering en landsdækkende turnering, hvor alle har muligheden for at dyste med om Pokalmestertitlen og skabe overraskelsen! Pokalturneringens Final4 er et af sæsonens helt store højdepunkter, hvor de hold, der har klaret sig gennem nåleøjet, får fornøjelsen af at være centrum for en kæmpe volleyballfest.

serie- & mixvolley stævner

Serie- og mixvolleyturneringer afvikles i vores Kredse, som organiserer turneringerne på lidt forskellige måder. I vores serie- og mixrækker kan du møde spillere i alle aldre, nogle som har spillet hele deres liv, nogle som lige er startet, dem som går benhårdt efter sejren og dem, som hygger sig uanset hvad, der står på pointtavlen. Vi har plads til alle, som ønsker sved på panden til nogle sjove og aktive turneringer.

bedstevolleystævner

Til vores Bedstevolleystævner kombinerer vi sportslig udfordring med hygge på kryds og tværs af spillere og klubber. Stævnerne afvikles rundt omkring i hele landet, og bliver arrangeret af forskellige klubber i samarbejde med Volleyball Danmark. Alle kan deltage til et Bedstevolleystævne og vi afslutter altid stævnerne med hyggeligt samvær, hvor der er lidt at spise og drikke.

turneringer for børn & unge

pokalfestival

Pokalfestival er en weekend med fuld fart på Kids- og Teenvolley. En gang om året inviterer vi alle klubber i hele landet til et brag af et overnatningsstævne, hvor der bliver rig mulighed for at være sammen sine hold- og klubkammerater og danne venskaber på tværs af landet.

Kids- & Teenstævner

Stævner uden bænkevarmere! Volleyball Danmarks kredse og klubber afvikler året rundt stribevis af fantastisk, sjove Kids- og Teenvolleystævner rundt omkring i hele landet. Til Kids- og Teenvolleystævner er der fuld fokus på at spille en masse kampe og skabe gode oplevelser sammen som hold. Alle har en plads på banen, og vi giver den fuld gas fra start til slut!

Ungdomsstævner & U-DM

Ungdomsstævner med fuld fart på! Volleyball Danmark og de enkelte kredse afvikler i løbet af sæsonen forskellige turneringer i ungdomsrækkerne U15, U17 og U20. Hen over sæsonen tilbydes der typisk to typer turneringer, nemlig en Grandprixturnering og så en kvalificerende turnering til Danmarksmesterskaberne, som er afslutningen på sæsonen.