Motion og hyggeligt samvær for alle 60+

bedstevolley

Vil du starte til bedstevolley?

Bedstevolley: motion og hyggeligt samvær for alle 60+

Bedstevolley er et særligt volleyballkoncept målrettet alle fra 60+. Her går vi op i at dyrke sund motion, samtidig med at vi hygger os med socialt samvær og et stærkt fællesskab. Bedstevolley er derfor en perfekt idræt for dig, som godt kan lide et aktivt boldspil, der giver smil på læben og sved på panden.

I Bedstevolley trænes både styrke, bevægelighed, balance, koordination og kondition, hvilket er meget vigtigt for at vedligeholde et godt helbred og gøre hverdagen nemmere og sjovere. Vi spiller med en let bold på en lille bane med 4 spillere (blandet mænd og kvinder), og da volleyball ikke er en kontaktsport, oplever vi yderst sjældent sammenstødsskader. Til gengæld skal du nok forvente ømme lattermuskler, for vi har det altid sjovt når vi spiller!

Det fantastiske ved Bedstevolley er, at det er en sport for alle – uanset om du har prøvet volleyball før eller ej. Spillet udvikler sig fra kaste- og gribebevægelser til volleyballkast og -slag frem til det færdige volleyballspil, hvilket gør det utroligt let at lære og udvikle sig i. Til stævner har vi forskellige niveauopdelinger, som gør at alle kan være med.

Lyder Bedstevolley som noget for dig? Så smid sportsskoene i tasken og find en klub med Bedstevolley nær dig.

5 gode grunde til at gå til Bedstevolley

  • Sund motion i et trygt fællesskab
  • Hyggeligt samvær både på og uden for banen
  • Træning af kondition, styrke og balance
  • En idræt med plads til alle – uanset boldspilserfaring
  • Et spil hvor mænd og kvinder spiller på samme hold

Ny spiller

Er du i tvivl om Bedstevolley er noget for dig? Vi har her samlet lidt ekstra info til dig, som overvejer at starte til Bedstevolley

træner

Er du – eller ønsker du at blive – Bedstevolleytræner? Bliv klædt godt på til den daglige træning med gode tips, træningsinspiration og andre værktøjer lige her.

klub

Skal din klub starte et nyt Bedstevolleyhold? Eller mangler I inspiration til, hvordan I tiltrækker flere spillere? Dyk ned i vores mange ressourcer og værktøjer til klubben.


Hyggeligt samvær, sved på panden og nye bekendtskaber

BedstevolleYstævner

Vil du starte til bedstevolley?

Dejligt – vi har med garanti plads til dig i en af vores mange Bedstevolleyklubber! Gi’ os et ring eller send en mail, så finder vi den helt rigtige klub til dig.

kontakt mig, hvis du har spørgsmål til denne side:

RANDI fechtenburg

Sportskonsulent