Konkurrence, fællesskab og udvikling

divisions- & Elitevolleyball

Divisions- og elitevolleyball: en holdsport med spænding og fart

Volleyball på divisions- og eliteplan i Danmark er lig med spænding, konkurrence, udvikling og fællesskab. Her spilles der volleyball efter de internationale regler med 6 personer på hver banehalvdel, rotationer og oftest også forskellige positioner på banen, og holdene deltager i Volleyball Danmarks Danmarksturnering.

Danmarksturneringen er en landsdækkende turnering som omfatter følgende rækker: Volleyligaen, 1. division og 2. division. Her dyster holdene sæsonen igennem om point til stillingen – nogle for at nå mål om medaljer eller en topplacering, mens andre er med for udfordringen og spændingens skyld. Læs mere her.

Mange af vores klubber rundt omkring i landet har divisions- og/eller Volleyligahold, og der er derfor rig mulighed for at finde nye udfordringer og dyrke sporten på et øvet niveau – uanset hvad dine ambitioner med sporten er.

Og selvom konkurrence og udfordringer er vigtige for vores divisions- og Volleyligahold, er fællesskabet naturligvis også et centralt omdrejningspunkt. Volleyball ER en social holdsport, hvor sammenhold og holdånd er vigtige elementer både på og uden for banen.

Har du lyst til at prøve kræfter med divisions- og/eller elitevolleyball? Så pak tasken og hop ud i det – vi glæder os til at se dig!

5 gode grunde til at gå til divisions- og elitevolleyball

  • En dynamisk holdsport med fart og spænding
  • Sund motion samtidig med, at du har det sjovt
  • Mange klubber og tilbud rundt omkring i landet
  • Muligheder for hurtig udvikling og nye udfordringer
  • En holdsport med fokus på fællesskab og holdånd

spiller

Dyk ned i vores mange ressourcer, tips og tricks til dig, som spiller volleyball på divisions- og/eller eliteniveau.

træner

Er du – eller ønsker du at blive – træner for et divisions- eller Volleyligahold? Få inspiration til nye træningsøvelser, få styr på reglerne, læs mere om uddannelsesmuligheder og meget mere.

klub

Har din klub divisions- og/eller Volleyligahold? Dyk ned i vores mange ressourcer og værktøjer.


Følg med i den landsdækkende

Danmarksturnering

Vil du starte til volleyball på division- eller eliteplan?

FEDT! Du kan starte til volleyball i mange forskellige klubber rundt omkring i landet. Gi’ os et ring eller send en mail, så finder vi den helt rigtige klub til jer.

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål til denne side

Christina Attrup Juhl

Udviklingschef