Hjemmesidebanner

Mød vores partnere


Bold og tøjpartner

Mikasa er tøjsponsor for de danske volleyballlandshold og er samtidig boldsponsor og eneleverandør af bolde til Volleyball Danmark.

Mikasa er et verdensomspændende sportsfirma, som udover produktion af bolde og udstyr, har specialiseret sig i at levere sportstøj i højeste kvalitet. Mikasa har gennem mange år været et af de førende mærker indenfor produktion af volleyballtøj.

A-Sport er den danske distributør af Mikasa.

Mikasa Distributør

A-Sport er totalleverandør af idræts-, trænings- og aktivitetsudstyr til danske klubber, skoler og institutionsmarkedet.
A-Sports produktsortiment indeholder alt hvad der skal til, når det gælder træning, motion, idrætsundervisning og sjove aktiviteter samt udstyr til idrætshallen, træningsbaner, og stadions m.m.

A-Sport har fokus på at tilbyde de bedste produkter til den bedste pris og altid yde en god service.

A-Sport er den danske distributør af Mikasa og du kan finde dem her.

Hjemmebane for landsholdet

Middelfart Kommune er partner for landsholdenes hjemmebane vest for Storebælt. Byen har en stærk tradition indenfor volleyball, og de lokale volleyentusiaster glæder sig til, at Lillebæltshallerne skal danne en festlig hjemmebane for landsholdene. Middelfart er en hyggelig købstad beliggende ud til det naturskønne Lillebælt, der er kendt for sine mange marsvin. Byens attraktioner tæller blandt andet Bridgewalking Lillebælt, nordens største keramikmuseum CLAY og den smukke Hindsgavl halvø, ligesom Middelfart rummer mange skønne konference- og overnatningssteder.

Besøg Middelfart Kommune her.

A-Serve

Aserve Scandinavia A/S er etableret af Søren Jørgensen i maj 2001 og er en grossistvirksomhed med salg af sportsrelaterede produkter til det danske og skandinaviske marked. Aserve Scandinavia A/S har eneforhandlingen af Aserve produkter i hele Skandinavien. Virksomhedens kerneprodukter er koncentreret omkring sportsplejemidler og sportsbandager til forebyggelse og lindring af idrætsskader. Herudover indeholder sortimentet enkelte medicinske produkter. Virksomheden har kontor og lager i Ikast.

Besøg A-Serve her.

Lokal hotelpartner

Comwell er lokal hotelpartner for de danske landshold. Comwell Klarskovgaard og Comwell Korsør er en del af hotelkæden bestående af 16 hoteller i Danmark og 2 hoteller i Sverige. Hvert hotel er unikt, og Comwell arbejder konstant på at fremme innovationen og dyrke forskelligheden. Det vil sige, at hvert hotel har hver deres særpræg, stemning og atmosfære. En ting har de dog alle til fælles - nemlig det gode værtskab, service og professionelle personale.

Besøg Comwell Klarskovgaard her.

Nordea-Fonden

Nordea-fonden støtter Ramasjang Volley og Ramasjang Familievolley. Dette er en del af Nordea-fondens indsats 'Flere børn der blomstrer'. Indsatsen 'Flere børn der blomstrer' zoomer ind på alle de forhold, der er vigtige for en god start på livet. Målgruppen er de 0-6 årige.