Værktøjskassen

Udvid klubbens tilbud

Vil I åbne op for nye målgrupper med et nyt tilbud? Vil I lave sociale arrangementer for eksisterende medlemmer? Læs mere om, hvordan I får sat gang i at udvide klubbens tilbud.

Nye tilbud i klubben

Vil I gerne udvikle jeres klub med nye tilbud?
Nye tilbud kan både være nye aktivitetstilbud eller nye sociale tilbud.

Har I brug for inspiration til at udvide jeres aktivitetstilbud? Så læs mere om Volleyball Danmarks forskellige koncepter målrettet forskellige aldersgrupper her.

Har I brug for inspiration til at lave nye sociale tilbud? Så find inspiration til sociale arrangementer her.

Målsæt, prioriter og forventningsafstem

Når I vil udvide klubbens tilbud, kan det være en god idé at tage en snak om bl.a. målgruppe, prioritering, målsætning og generel forventningsafstemning.

  • Hvem vil I gerne have et tilbud for? Bliv specifik. Vil I have flere drenge? Vil I have flere 9-11-årige? Vil I have flere motionsspillere? Vil I have stærkere sammenhold på tværs af spiltrupper?
  • Hvorfor vil I gerne have et nyt tilbud? Hvad er visionen? Hvis I bliver skarpe på dette, er det nemmere at tage beslutninger i processen.
  • Hvad er målsætningen? Skal I have 10 nye medlemmer? Vil I fastholde jeres teen-spillere? Vil I have flere aktive forældre? Husk at være realistisk.
  • Hvornår skal målet være nået? Sæt en overskuelig tidshorisont på oprettelsen af tilbuddet.
  • Hvor mange penge vil I prioritere på tilbuddet? Vær opmærksom på, at kommunale puljer ofte giver økonomisk tilskud til nye aktiviteter i idrætsforeninger. Læs mere om at søge puljer og fonde her.
  • Er der opbakning til tilbuddet?
  • Hvem i bestyrelsen skal have ansvaret for tilbuddet? Det er en god idé at et nyt tilbud tovholdes af en i bestyrelsen. Vedkommende skal ikke nødvendigvis drive tilbuddet, men har ansvaret for at facilitere at tilbuddet bliver oprettet.

Har I brug for sparring og hjælp til at udvide jeres tilbud i klubben? Så tag kontakt til en af Volleyball Danmarks sportskonsulenter. Find dem her.