Danmark slår Færøerne 3-0 efter en koncentreret indsats

Dagens anden kamp i puljen var mod Færøerne. De danske piger havde kun haft en kort pause efter deres lange kamp mod Sverige, så fokus var meget på at holde energien oppe og holde fokus på opgaverne. Det lykkedes i store dele af kampen fint for Danmark, hvilket betød at de kunne hente en forholdsvis…

:


Dagens anden kamp i puljen var mod Færøerne. De danske piger havde kun haft en kort pause efter deres lange kamp mod Sverige, så fokus var meget på at holde energien oppe og holde fokus på opgaverne. Det lykkedes i store dele af kampen fint for Danmark, hvilket betød at de kunne hente en forholdsvis sikker 3-0 sejr mod et godt kæmpende hold fra Færøerne.

1. sæt startede med at Færøerne kom foran, men lidt efter lidt fik Danmark maskinen til at fungere. Ida Schærfe Lambach fordelte boldene flot fra hæverpladsen og alle angribere bød ind med gode angreb. Danmark trækker fra først i Freja Rye Huss serv, og resten af sættet formår holdet med godt blokade- og forsvarsspil at tage flere point i egen serv. Kombineret med en god sideout vinder Danmark sættet 25-16.

2. sæt er lige hele vejen frem til 19-19, inden Danmark viser, at der er forskel på de 2 hold ved at vinde de sidste 6 point i Mette Sallerups serv. Sættet igennem har Paulina Hougaard-Jensen flere gode aktioner ved nettet.

I 3. sæt kommer Danmark foran fra start og med god energi formår holdet at udbygge føringen hele vejen igennem sættet. Både Paulina Hougaard-Jensen og Laura Noer Kjelstrup formår at score flere point i deres serv inden Danmark vinder sættet 25-10.

Alt i alt en koncenteret indsats, hvor flere af de spillere der ikke havde spillet så meget mod Sverige gik ind og tog ansvar og leverede en rigtig god kamp. Mette Sallerup og libero Laura Brix skaber en rigtig god servemodtagning, som giver gode forudsætninger for vores sideoutangreb. Freja Rye Huss og Nanna Mølgård scorer flest point i angrebet.

Dagens spiller blev Paulina Hougaard-Jensen.

Næste kamp er kvartfinalen i morgen onsdag den 16. oktober kl. 9.30. Det bliver højest sandsynligt mod Island.

Del nyhed

LÆS OGSÅ