Emmelie de Forest lukker EM i volleyball

Vinderen af dette års europæiske Melodi Grand Prix, Emmelie de Forest, synger til afslutningsceremonien ved EM i volleyball denne weekend.   Klokken 18.00 på søndag den 29. september begynder finalen ved EM i volleyball. Rusland, Serbien, Italien og Bulgarien skal kæmpe om guld i den historiske finaleweekend i Parken. Der vil være tårer i Parken på…

:


Vinderen af dette års europæiske Melodi Grand Prix, Emmelie de Forest, synger til afslutningsceremonien ved EM i volleyball denne weekend.  

Klokken 18.00 på søndag den 29. september begynder finalen ved EM i volleyball. Rusland, Serbien, Italien og Bulgarien skal kæmpe om guld i den historiske finaleweekend i Parken.

Der vil være tårer i Parken på søndag den 29. september. Hvis det ikke bliver hos taberne af EM-finalen, så bliver det helt sikkert til afslutningsceremonien. For når EM-vinderen er fundet, synger ingen ringere end Eurovision-vinderen Emmelie de Forest til afslutningsceremonien.

Og mon ikke hun vindersangen ” Only Teardrops” bliver et af numrene, der sætter et flot musikalsk punktum på EM i volleyball i Danmark.

”Europas bedste volleyballspillere har kæmpet for at komme til den historiske finaleweekend i Parken siden den 20. september. Fans fra 33 forskellige lande, blandt andet Canada, Australien og Japan, er rejst hertil for at se de store stjerner spille om guldmedaljer og feste i Fan Zonen. Derfor er jeg også meget tilfreds med, at Emmelie de Forest skal synge til afslutningsceremonien, så EM i volleyball i Danmark bliver rundet af med manér. Mere end 160 lande har købt TV-rettighederne til finaleweekenden, så der bliver masser af TV-seere,” siger Mads Bang Aaen, eventchef for EM i volleyball 2013.

Eurovision-vinderen offentliggjorde i onsdag, at hun aflyser sin efterårsturné, men den 20-årige sangerinde vil være på plads i Parken til afslutningsceremonien.

Del nyhed

LÆS OGSÅ