Danmark taber tæt kamp til Østrig med 3-1

(20-22, 24-26, 21-18, 22-24)   Danmark kom bedst fra start og førte helt frem til afslutningen af første sæt, desværre lykkedes det Østrig at bringe sig foran og vinde sættet med 22-20.   Andet sæt lignede første sæt, Danmark var foran helt frem til afslutningen af sættet hvor efter Østrig igen trak det længste strå…

:


(20-22, 24-26, 21-18, 22-24)

 

Danmark kom bedst fra start og førte helt frem til afslutningen af første sæt, desværre lykkedes det Østrig at bringe sig foran og vinde sættet med 22-20.

 

Andet sæt lignede første sæt, Danmark var foran helt frem til afslutningen af sættet hvor efter Østrig igen trak det længste strå og vandt sættet med 26-24.

 

I tredje sæt var det Østrig der kom bedst fra start, Danmark fik kontakt midt i sættet og bragte sig foran, skabte afstand og vandt sættet med 21-18.

 

Fjerde sæt, kampen tæt holdene skiftes til at føre. Sætsejren er mulig for begge hold, Danmark overlever matchbold til Østrig. Danmark har selv matchbold, Østrig svarer igen. Efterfølgende er Danmark uheldigt med en afgørende linjekendelser der afgør kampen.

 

Startopstillingen var følgende:

Martin Stenderup

Aske Mørkeberg

Peter Trolle

Mads Ditlevsen

Rune Huss

Casper Munk

Libero: Frederik Mikelsons

 

Nu venter der holdet en kort ferie inden nedtællingen begynder til årets altoverskyggende mål, Europa Mesterskaberne på hjemmebane til september.

 

Del nyhed

LÆS OGSÅ