DU19 til NEVZA i Thorshavn, Færøerne fra d. 10-12 november 2011

GULD !Vores talentfulde DU19-landshold (årgang 93 og yngre) var så ubeskedne, at rejse hjem fra NEVZA-mesterskaberne med guldet om halsen. Efter indledende sejre over Norge, Island og Færøerne blev det Danmark og lidt overraskende Færøerne, der skulle mødes i finalen. Og efter at have spillet en lidt tæt 3-1 sejr hjem i den indledende kamp, havde pigerne…

:


GULD !

Vores talentfulde DU19-landshold (årgang 93 og yngre) var så ubeskedne, at rejse hjem fra NEVZA-mesterskaberne med guldet om halsen.

Efter indledende sejre over Norge, Island og Færøerne blev det Danmark og lidt overraskende Færøerne, der skulle mødes i finalen. Og efter at have spillet en lidt tæt 3-1 sejr hjem i den indledende kamp, havde pigerne fået styr på sig selv og de godt fightende Færinger og vandt finalen 3-0. En flot sejr og i det hele taget en flot turnering af holdet. Kampen blev vist på Færøsk TV.

Danmark fik valgt Trine Kjelstrup til bedste angrebsspiller og MVP for hele turneringen.

Desværre havde både Finland og Sverige valgt at blive hjemme fra dette NEVZA-mesterskab. Ærgerligt for det danske hold, der ville have fået nogle gode og spændende kampe mod disse to nationer

Næste opgave for holdet bliver EM-kvalifikationen for Juniors, som indledes med en 3-holdspulje i Riga, d. 5-9 januar. Her skal Danmark møde værterne fra Letland samt Cypern. Vinderholdet går videre til næste runde af EM-kvalifikationen, som afvikles i april 2012.

Del nyhed

LÆS OGSÅ