Volleyball Danmark

Maja Pilgaard stiller op som kandidat til bestyrelsen i Volleyball Danmark

Den 26. maj klokken 10.00 finder det årlige repræsentantskabsmøde i Volleyball Danmark sted på Milling Park Hotel i Middelfart. Kandidater til bestyrelsen og posterne som forperson og næstforperson, der ønsker deres kandidatur præsenteret på Volleyball Danmarks medieplatforme, har mulighed for dette.

:


Maja Pilgaard har annonceret sit kandidatur til bestyrelsen i Volleyball Danmark med følgende motivation:

“Efter flere års overvejelser og opfordringer ønsker jeg i år at stille op til Volleyball Danmarks bestyrelse. Jeg har gennem de seneste to-tre årtier været aktiv som både volleyball- og beachvolleyspiller i både Randers VK, Åbyhøj, SK Aarhus, DHG, Fortuna Odense (bl.a. som pokalmester og flere danske mesterskaber) og senest i Aarhus Beachvolleyklub, hvor mine børn nu higer efter at blive gamle nok til at kunne hamle op med U15-rækken.

Jeg ønsker nu at bidrage til den fantastiske sport på et mere strategisk plan, og vil som kandidat til bestyrelsen især bidrage med blik for dataunderstøttet udvikling og faglig indsigt i hele idrætsbranchen gennem mit arbejde på Idrættens Analyseinstitut. Her har jeg mange års erfaring i arbejdet med tendenser og udvikling af dansk idræt med blik for idrætsvaner i alle livsfaser, arbejde med rekruttering af medlemmer og frivillige, synergier mellem talentudvikling, elite og ’idræt for alle’ samt udvikling af faciliteter og sociale mødesteder. Dertil har jeg et stort kendskab til hovedorganisationerne, specialforbund, fonde og kommunernes arbejde med understøttelse af idræt. 

Jeg ønsker at bringe min viden i spil og bidrage til en bestyrelse, der er med til at sætte retning med afsæt i data og viden og med blik for de forskellige interesser, som repræsentantskabet favner. Jeg vil lægge vægt på det understøttende, vejledende og strategiske arbejde med respekt for et professionelt sekretariat som udøvende organ.”

Del nyhed

LÆS OGSÅ