Volleyball Danmark

Pau Lund-Larsen stiller op som kandidat til posten som forperson I Volleyball Danmark

Den 26. maj klokken 10.00 finder det årlige repræsentantskabsmøde i Volleyball Danmark sted på Milling Park Hotel i Middelfart. Kandidater til bestyrelsen og posterne som forperson og næstforperson, der ønsker deres kandidatur præsenteret på Volleyball Danmarks medieplatforme, har mulighed for dette.

:


Pau Lund-Larsen har annonceret sit kandidatur til posten som forperson I Volleyball Danmark med følgende motivation:

“På baggrund af et levet liv i dansk volley, opfordringer og grundige overvejelser stiller jeg op som kandidat til posten som forperson i Volleyball Danmark. Skulle repræsentantskabet vælge en anden forperson stiller jeg op som næstforperson og evt. menigt bestyrelsesmedlem. Jeg er indstillet på, og vil glæde mig til, at tage ansvar og gøre en indsats hvor repræsentantskabet måtte ønske det.

Jeg har været en del af mange volleyball foreningsfællesskaber som både spiller og træner på alt fra kids til liga niveau og altid med beachvolley om sommeren. Først på Fyn, hvor jeg er fra, dernæst på Sjælland, hvor jeg har levet mit voksenliv, og nu i Jylland, hvor jeg i dag bor i Vejle.

Med en far der var international dommer har jeg også altid været tæt på dommerstanden uden dog selv at have forfulgt det spor længere end B-dommer certificeringen. Mine to drenge og ene pige spiller alle volleyball og vi har sammen taget den fantastiske udviklingsrejse igennem kids, teen og efterskole volley og helt til ungdoms- og seniorlandsholds oplevelser. Og nu med én på vej til en professionel karriere i udlandet.

I Amager Volley har jeg som forperson været hele vejen rundt i maskinrummet og kender arbejdet med administration, udvikling, frivillighed, sponsorer, kommune og meget mere. Dette i et foreningsfælleskab med ungdom, bredde og elite både indendørs og udendørs. Privat arbejder jeg med IT og iværksætteri.

Disse erfaringer giver mig mange perspektiver på dansk volley. Og det placerer mig på begge sider af mange af de skel, der nogen gange opstår i vores sportslige fællesskab. Imellem bredde og elite. Indendørs og udendørs. Øst og vest. Imellem foreninger. Kvinder og mænd. Dommer og spiller. Frivillig og lønnet.

Skel der kan blive til konflikter når der må foretages prioriteringer og laves reglementer. Jeg vil søge et fokus på, hvor vi gør hinanden stærkere. Et positivt fokus på hvad vi er for hinanden i et samlet idrætsfælleskab omkring volleyball.

Mit ønske er med mine perspektiver at videreføre den positive og stabile udvikling jeg oplever at Volleyball Danmarks medlemmer, administration og bestyrelse sammen har skabt de seneste år. Jeg ser samtidig et potentiale i strategisk og struktureret at understøtte og udvikle samarbejdet med vigtige lokale partnere, som kommuner og DGI. Og så finder jeg stor værdi i fuld transparens og tydelig kommunikation omkring beslutningsgrundlag.

Jeg mener at kommercielle samarbejder er et nødvendigt fundament for en bæredygtig udvikling af Volleyligaen, Beachtouren og landsholdene. Og endelig har jeg et stort engagement omkring frivillighed. Jeg oplever at det er et afgørende strategisk udviklingsområde. Dette fordi at overskuddet til at vækste medlemstallet yderligere via foreningerne i høj grad afhænger af frivilligengagementet i disse.

Skulle jeg få muligheden, så vil jeg glæde mig til at bidrage til at så mange som muligt får mulighed for fællesskab, udvikling og oplevelser med volleyball. Ligesom andre har givet mig og min familie det.”

Del nyhed

LÆS OGSÅ