Volleyball Danmark

Kandidater til bestyrelsen i Volleyball Danmark

Den 26. maj klokken 10.00 finder det årlige repræsentantskabsmøde i Volleyball Danmark sted på Milling Park Hotel i Middelfart.

:


I følge Volleyball Danmarks vedtægter er det muligt at foreslå kandidater til valgene til bestyrelsen helt frem til og på Repræsentantskabsmødet, men hvis du allerede nu ved, at du stiller op, så har vi et tilbud til dig.

Kandidater til bestyrelsen og posterne som forperson og næstforperson, der ønsker deres kandidatur præsenteret på Volleyball Danmarks medieplatforme, har mulighed for dette. Hvis du sender en mail til info@volleyball.dk , hvor du bekendtgør dit kandidatur og medsender en eventuel motivation (gerne inkl. billede), så kan du blive præsenteret på volleyball.dk samt på Volleyball Danmarks Facebook-side. Dette er ikke en betingelse for at stille op, men en mulighed, som du kan gøre brug af, hvis det giver mening.

Volleyball Danmarks bestyrelse opfordrer alle til at stille op og byde ind med kompetencer og viden om volleyball, men også solid erfaring fra jobs, uddannelse og organisationer, der alle kan bidrage til kontinuitet og fornyelse i forhold til at sikre, at de seneste 4 års arbejdet med organiseringen af Volleyball Danmark og en genopretning af økonomien kan fortsætte. Volleyball Danmarks bestyrelse skal nå ud til alle dele af volleymiljøet og arbejde for et samlet Volleyball Danmark, hvor der er plads til alle og brug for alle.

Følgende har indtil videre meldt deres kandidatur (flere følger senere):

Cecilie Køllner:

Cecilies engagement i sporten strækker sig fra Jylland til København og over både indendørs og beachvolley. Cecilie startede sin volleykarriere i Lyseng IF i Århus, og siden har hun spillet i klubber som Skovbakken, ASV, Brøndby, Frederiksberg, Aarhus Beachvolley Klub og Copenhagen Beachvolley, hvor hun i sidstnævnte fortsat spiller. Cecilie har også repræsenteret Danmark internationalt i beachvolley i mere end 10 år. I Volleyball Danmark har Cecilie været involveret i forskellige udvalg omkring beachvolley, herunder beachtour-gruppen samt landsholds- og talentudvikling-udvalget. Især landshold- og talentudvikling i både beach og indendørs brænder Cecilie meget for.

Som den danske kvindelige beachvolley-spiller, der formentligt har spillet mest internationalt, har Cecilie stor erfaring og et omfattende netværk i beachvolley-verdenen, som kan bidrage til at udvikle dansk beachvolley. Hendes fortsatte deltagelse som aktiv spiller og kærlighed for både indendørs og beachvolley holder hende tæt på miljøet og andre spillere. Cecilie glæder sig til nye udfordringer og håber, at bestyrelsesarbejdet bliver hendes næste skridt i at bidrage til dansk volleyball.

Sara Elgaard Kaalund:

Sara bor i Risskov sammen med sin kæreste, hvor hun jonglerer mellem sit kandidatstudie i revision og sit job hos Deloitte. Selvom hun nu kalder Risskov sit hjem, så stammer hun oprindeligt fra Silkeborg. Det var også her, at hendes rejse med volleyball begyndte.

Volleyball har været en central del af Saras liv i mange år nu, og hun har udforsket næsten alle aspekter af sporten. Sara ser frem til forhåbentligt at tilføje bestyrelsesarbejdet til sin liste af erfaringer. Gennem årene har hun opnået en bred vifte af kompetencer inden for bestyrelsesarbejde, træner, spiller og endda en smule erfaring som dommer.

Sara passion for volleyball strækker sig langt tilbage, og hun ser altid frem til nye udfordringer og muligheder for at bidrage til sportens udvikling.

Bestyrelsen foreslår Sara som kandidat til posten som økonomiansvarlig.

Per Lachenmeier:

Per har sine volleyball-rødder i Sønderborg, hvor han spillede som ungdomsspiller og siden også har taget sin træneruddannelse på Idrætshøjskolen i Sønderborg.

Senere flyttede Per til København, hvor han læste til ingeniør og spillede i USG, hvor han var spillende træner. Per var også med til at stifte KV61 og var også her spillende træner for 1. divisionsholdet i mange år.

Senere har Per trænet ungdom i Sønderborg i 10 år, hvor hans 2 døtre har spillet, og begge nu spiller i Århus Beach Volleyball Klub og Raptus. Per er stadig aktiv i Sønderborg Volleyball Klub som træner – når der lige mangler en træner!

Erhvervsmæssigt har Per arbejdet for ABB og FLS i København, og senere overtog han familiefirmaet Lachenmeier ApS i Sønderborg, hvor han var direktør i 15 år. Derudover har Per været direktør i Sønderborg Erhvervs- og turistråd. De sidste 12 år har Per siddet i bestyrelsen for Idrætshøjskolen i Sønderborg. De sidste 4 år som forperson, og Per har fået økonomien rettet op fra underskud i de første år, så der nu er penge til at bygge en helt ny 4 baners beachvolley hal på skolen.  Per arbejder nu professionelt med bestyrelser.

Lars Mayland:

Lars kommer med en volleybaggrund fra Aarhus og København. Hovedfokus har været på beachvolley, men Lars har også spillet volleyball for RS Rødovre Volley. Lars har deltaget på den danske beachvolley tour i mere end 25 år. Han har vundet DM-guld fem gange, spillet internationalt og deltaget i EM to gange.

 Udover fortsat at være aktiv spiller har Lars været engageret i volleyball i en lang årrække, både som elitechef for beachvolley, forperson for beachvolleyball tourgruppen og aktiv i foreningen Elite Beachvolley, der bl.a. har stået for sponsorarbejde, udvikling af beachtouren og afvikling af stævner.

Lars ønsker at skabe de bedst mulige økonomiske og sportslige rammer for alle i Volleyball Danmark. Han kan bidrage med et stort engagement, solid erfaring inden for strategi, økonomi og ledelse samt stor praktisk erfaring og en bred kontaktflade til aktive spillere og klubber i hele landet.”

Lars er fra Vejle, er uddannet cand.oecon fra Aarhus Universitet og bor i dag i København. Han er direktør for LD Fonde, der forvalter en formue på knap 50 mia. kr. for over 1 mio. medlemmer. Lars har tidligere været ansat godt 20 år i Nationalbanken.

Del nyhed

LÆS OGSÅ