Beachvolleyball landshold

Robert Zuchowski træder midlertidigt til som landstræner i beachvolleyball, mens Martin Olesen er sygemeldt

I en uventet vending har Robert Zuchowski påtaget sig rollen som midlertidig landstræner for Danmarks landshold i beachvolleyball. Dette skridt kommer, da den sædvanlige landstræner, Martin Olesen, er blevet sygemeldt på ubestemt tid.

:


Robert, der tidligere har arbejdet med en række internationale beachvolleyballhold, har accepteret udfordringen med at lede holdene og udføre alle opgaver i Olesens fravær. Han bringer med sig en imponerende erfaring og en dyb forståelse for sporten, hvilket giver spillerne en stabil og erfaren ledelse.

”Jeg værdsætter al støtten fra Volleyball Danmark i denne situation. Jeg kan mærke, at Volleyball Danmark arbejder på at forbedre landsholdsstrukturen, og jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe med udviklingen af landsholdssetuppet. Jeg ønsker Martin Olesen alt det bedste.

Ligeledes er jeg taknemmelig for en god og tydelig kommunikation med Sebastian Mikelsons og Volleyball Danmark, som har en konstruktiv tilgang til processen mod OL kvalifikation en gang i fremtiden” siger Robert Zuchowski.

Selvom Olesens fravær vil blive følt, er der tillid til, at Zuchowski vil kunne opretholde holdenes momentum og fokus under hans midlertidige ledelse. De danske beachvolleyballhold vil fortsætte deres forberedelser til de kommende konkurrencer med Zuchowski ved roret, og deltager bl.a. i Nations Cup for herrer i disse dage og for kvinder d. 17.-19. maj. Robert Zuchowskis midlertidige kontrakt løber til og med 3. september 2024.

Del nyhed

LÆS OGSÅ