Ungdomsvolleyball

U20 DM afgøres i weekenden

U20 DM står for døren, og det hele skal afgøres i weekenden i Ikast, hvor otte kvinde- og herrehold skal kæmpe om om Danmarksmesterskabet!

:


Vi har samlet det fulde overblik på vores hjemmeside, hvor du kan finde holdpræsentation af de deltagende hold samt deres mål og DM-favoritter.

Derudover finder du også et link til en turneringsoversigt, hvor du kan følge med i resultater og starttidspunkter for alle kampene. Her har du også følge med i kampene live ved at åbne den pågældende kamp og vælge “Tabletvisning”, når kampen er gået igang.

Og sidst men ikke mindst kan du også følge alle opgørene på danskvolley.tv, som streamer alle kampene fra Danmarksmesterskabet. Det er dog ikke alle kampene, der streames med pointgrafik (kun kampene på langbane), så hold eventuelt øje med livescoren, mens du ser kamp.

Vi ønsker alle hold held og lykke og håber på en fantastisk weekend i volleyballens tegn.

Del nyhed

LÆS OGSÅ