Dommer

Fokus på dommerudvikling til dette års U17 DM

Udover kampen om titlen som Danmarksmester for U17 i volleyball, så vil der til dette års U17 DM være et ekstra fokus på faglig udvikling og sparring blandt dommerne.

:


Dommerne, der deltager til U17 DM, er både nyuddannede og mere erfarne DT-dommere, der søger faglig sparring og udvikling. Under weekendens kampe får dommerne mulighed for at forfine deres færdigheder ved at dømme sammen med erfarne mentorer og modtage feedback.

Som følge af ovenstående adskiller U17 DM-påsætningen sig fra tidligere år, idet det i år er dommere, der er en del af mentorordningen, eller dommere, der bor tæt på Randers og har udtrykt interesse for faglig sparring, der er blevet inviteret.

Denne strategi er et led i en større bestræbelse på at skabe bedre udviklingsmuligheder for Volleyball Danmarks dommere. Med et øget fokus på uddannelse og mentorordning ønsker vi at støtte både nuværende og fremtidige dommere endnu bedre.

Dette års U17 DM i Randers markerer således ikke kun et højdepunkt i ungdomsvolleyball, men også i dommerudviklingen, der sigter mod at sikre sportens fremtidige succes og kvalitet.

Har du spørgsmål til dette initiativ, ønsker du at være en del af mentorordningen eller søger du yderligere muligheder for faglig sparring og udvikling, så er du velkommen til at kigge forbi til U17 DM, hvis du er i nærheden af Randers, og tage en snak med Flemming Munk eller Mie Herred Andersen. Ellers er du altid velkommen til at kontakte Mie på mie@volleyball.dk.

Del nyhed

LÆS OGSÅ