Beachvolley

Beachvolley try-out i weekenden

I weekenden fandt try out til U22 landsholdet (piger og drenge) og U20 (drenge) i beachvolley sted i Ryparken.

:


I weekenden fandt try-out til U22 landsholdet (piger og drenge) og U20 (drenge) i beachvolley sted i Ryparken. Her trænede nogle af landets mest lysende beachvolleytalenter side om side om pladserne på U-landsholdene, som skal i aktion for Danmark i løbet af sommeren.

Både pigerne og drengene kom igennem fem træningspas i løbet af weekenden, og der skal nu tages stilling til, hvem der endeligt skal udtages til de kommende EM-slutrunder. 🏐

Try-out for U20 piger (årgang 2005-2006) samt U18 piger og drenge (årgang 2007-2008) foregår den 1. og 2. juni og er en åben try-out. Hvis du har lyst til at prøve kræfter med dette, kan du tilmelde dig her. Tilmeldingsfristen er den 26. maj.

Del nyhed

LÆS OGSÅ