Træner

Trænere i fokus: Nyt uddannelsessystem

Volleyball Danmark er stolte af at præsentere vores seneste initiativ til at styrke trænerkompetencerne inden for både volleyball og beachvolleyball. Vi introducerer hermed et nyt uddannelsessystem.

:


Trænerweekend

Den velkendte Trænerweekend, som tidligere har været et centralt omdrejningspunkt, vil fortsat være en vigtig del af vores uddannelsesstruktur. Dog vil kurserne på weekenden nu blive tilpasset for bedre at imødese de specifikke behov hos vores forskellige målgrupper. Trænerweekenden vil derfor tilbyde kurser i børnetræning, ungdomstræning og voksentræning på både grundlæggende (Niveau 1) og mere avanceret niveau (Niveau 2).

Kurserne vil fremover strække sig over én dag, suppleret med online forberedelse, for at imødekomme trænernes travle skemaer. Trænerweekenden afholdes fortsat i september. Datoerne for Trænerweekenden 2024 er allerede tilgængelige i kalenderen – 7.-8. september i Skovlunde og 21.-22. september i Kolding.

Derudover lancerer vi også Trænerweekenden i april specifikt rettet mod beachvolleyball for at kickstarte sæsonen på bedste vis.

Lokale kurser

Udover de centralt placerede uddannelsesaktiviteter vil der også være mulighed for lokale kurser rundt omkring i landet.  Som klub har I mulighed for at bestille skræddersyede kurser, der kan tilpasses jeres specifikke ønsker og behov. Vi har også udviklede kurser, der tilbydes lokalt – som hjælpetrænerkurset.   

Supplerende kurser

I vores bestræbelser på at give trænerne de bedste muligheder for at udvikle deres færdigheder, vil der være et bredt udvalg af supplerende (online) materiale til rådighed, hvor man kan søge yderligere og mere specifik viden.

Konference

Som en del af vores engagement i at fortsætte med at udvikle trænerkompetencerne vil Volleyball Danmark fortsat afholde en konference hvert andet år. Vi ser frem til at byde jer velkommen til næste konference i 2025, hvor vi inden længde vil dele mere information om dette spændende arrangement.

Vi ser frem til at afholde disse kurser og håber, at de vil være til gavn for alle beachvolleyball- og volleyballtrænere.

I kan finde mere information om de nye træneruddannelser HER!

Har I spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger, er I velkomne til at kontakte Mie på mie@volleyball.dk eller 22412193.

Del nyhed

LÆS OGSÅ