Volleyligaen

ODENSE VOLLEYBALL VINDER VOLLEYLIGAEN 2023/2024

I går aftes dannede Helle Hallen rammerne for den tredje finalekamp i Volleyligaen 2023/2024, da hjemmeholdet fra Nordenskov UIF tog imod Odense Volleyball.

Odense Volleyball Danmarksmestre 2023-2024 |

:


Odense havde vundet de to foregående opgør, så det var med ryggen mod muren, Nordenskov gik ind til kampen. Helle Hallen var propfyldt denne tirsdag aften, og klubben havde lagt sig i selen for at give deres mandskab et godt rygstød.

Festen kom dog ikke rigtigt igang for hjemmeholdet i første sæt, hvor Odense Volleyball kunne cruise sættet hjem 25-14. Det var dog med til at tænde mandskabet, der havde noget at bevise, og Nordenskov vandt andet sæt med 25-18.

Nu var det hele lige i kampen igen, og 3. sæt blev også en tæt affære helt til det sidste. Her trak Odense Volleyball dog fra mod slutningen og vandt sættet 25-23.

I fjerde sæt havde Nordenskov ikke kræfterne til at komme med et afgørende comeback, og Odense kom hurtigt foran 7-2. Herfra så fynboerne sig ikke tilbage, og de vandt sættet 25-18 og kunne lade sig hylde som Danmarksmestre 2023/2024.

Pokalen blev overrakt af bestyrelsesmedlem Morten Refsgaard, og derudover modtog Odense Volleyball en præmiecheck på 10.000 kroner af vores hovedpartner fra Andelskassen. Nordenskov UIF fik overrakt deres sølvmedaljer samt 8.000 kroner af Andelskassen.

Del nyhed

LÆS OGSÅ