Kvindelandshold volleyball

Positiv opbakning til Kvindelandsholdet

Den glædelige nyhed om Kvindelandsholdets deltagelse i EM-kvalifikationen har allerede givet mange positive tilbagemeldinger.

| WE-10-DENMARK vs LATVIA

:


Der skal lyde en stor tak til alle jer, der har kontaktet gruppen omkring kvindelandsholdet med tilbud om opbakning. Det gælder både tilbud om hjælp til de praktiske aktiviteter omkring landsholdet, og tilbud om at indgå sponsorsamarbejder.

De oplyser, at størstedelen af det økonomiske fundament allerede på nuværende tidspunkt er på plads for både 2024 og 2025. Der er samtidig positiv dialog med flere parter om yderligere aftaler. Det drejer sig om spændende nye partnere og samarbejder, som vi i volleyballmiljøet kan få glæde af – også efter 2025.

Lørdag d. 17. august starter kampen om EM-kvalifikation med et brag af en hjemmekamp mod Ungarn i Birkerød Idrætscenter.

Det bliver en fantastisk oplevelse, hvor der er brug for DIN opbakning til de Danske Volleyballkvinder!

Del nyhed

LÆS OGSÅ