Volleyball Danmark

Fremgang i Volleyball Danmarks medlemstal for femte år i streg

DIF og DGIs årlige medlemstalsopgørelse er netop offentliggjort med en positiv nyhed til Volleyball Danmark. Medlemstallet er steget markant til 17.727 beachvolleyball- og volleyballspillere i alle aldre, og det giver samtidigt medlemstilvækst for femte år i streg.

Medlemstal 2023 |

:


Vi bliver flere og flere. I 2019 så Volleyball Danmark for første gang i flere år en medlemsvækst, og siden da har pilen kun peget opad. Den netop offentliggjorte medlemstalsopgørelse fra DIF og DGI viser således for femte år i streg en forøgelse af Volleyball Danmarks medlemstal fra 16.440 medlemmer i 2022 til 17.727 medlemmer i 2023, hvilket er det højeste medlemstal siden 1998. Og dét er naturligvis noget at glæde sig over.

”Vi er rigtig glade for og stolte over, at vi endnu engang vækster i medlemstal, og denne gang med en meget markant fremgang, så vi nu har det højeste medlemstal i 25 år. Fremgangen er et stort skulderklap til vores mange fantastiske medlemsforeninger og deres frivillige, som hver dag dyrker fællesskabet og skaber gode rammer og attraktive tilbud for spillere i alle aldre”, fortæller Volleyball Danmarks direktør Jesper Jørgensen, og fortsætter:

”Den markante fremgang giver også stor glæde og motivation i Volleyball Danmarks administration, hvor vi fortsat vil gøre vores yderste for at skabe yderligere muligheder for at klubberne kan fortsætte fremgangen i de kommende år.”

Se mere om Volleyball Danmarks medlemstal her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ