Volleyball Danmark

Nyt tiltag og app skal AKTIVERE FLERE FRIVILLIGE

Amager Volley har ligesom så mange andre foreninger døjet med vanskeligheder ved at besætte de mange frivillige opgaver, der er rygraden i enhver forening.

Pau Lund-Larsen |

:


De er gået fra at 12 af Tordenskjolds soldater i klubben løftede mange af de frivillige opgaver til nu at have over 120 frivillige og brugere af appen “Amager Volley Hjertet”, som formand Pau Lund-Larsen fortæller om i dette interview.

Via gennemsigtighed og mulighed for at skræddersy sine opgaver giver det medlemmerne en større bestemmelse over deres egen frivillighed i foreningen.

Pau og Amager Volley vil gerne sprede det gode budskab til andre foreninger og er i dialog med DGI og Volleyball Danmark om mulighederne for udbredelsen af “Hjertet”-appen.

Hvis du vil have et indblik i appen og høre om muligheden for at bruge den i jeres forening, så klik ind her: https://www.amagervolley.dk/dl/frivillig

Deltag i online møde med Pau Lund-Larsen

Savner I også inspiration til, hvordan I kan få flere frivillige hænder i jeres klub?

Hør mere om tankerne bag projektet, når Pau Lund-Larsen, formand i Amager VK og udvikler af appen, fortæller om arbejdet bag samt effekten af brugen af appen.

Vi afholder online mødet torsdag d. 11. april kl. 20.00-21.00 via dette Teams link.

Del nyhed

LÆS OGSÅ