Volleyball Danmark

Certificerede hold til Volleyligaen sæson 2024/25

Volleyball Danmark har certificeret 6 kvindehold og 11 herrehold til Volleyligaen til sæsonen 2024/25.

Volleyligaen 2024-25 |

:


Herudover er der dialog med to kvindehold, som har søgt dispensation til Volleyligaen. Der vil i de kommende uger være en yderligere dialog med de to klubber, hvorefter der træffes en afgørelse om holdene certificeres til Volleyligaen.

Følgende hold er certificeret:

Kvinder:

 • ASV Elite
 • Brøndby VK
 • Gentofte Volley
 • Holte IF
 • Ikast KFUM
 • Team Køge Volley

Herrer:

 • Aalborg Volleyball
 • Amager VK
 • ASV Elite
 • DHV Odense
 • Gentofte Volley
 • Hvidovre VK
 • Ikast KFUM
 • Middelfart VK
 • Nordenskov UIF
 • Odense Volleyball
 • VK Vestsjælland

De sportslige kriterier for deltagelse i Volleyligaen er:

 • 1. – 8. pladsen i Volleyligaen fortsætter i Volleyligaen såfremt de søger og opnår certificering til en ny sæson.
 • 9. pladsen i Volleyligaen skal spille om en ny sæson i Volleyligaen, såfremt der er flere 1. divisionshold der søger certificering og de samtidigt opnår en sportslig placering der berettiget til at spille kvalifikation om oprykning til Volleyligaen.
 • 10. pladsen i Volleyligaen vil være direkte nedrykkere, såfremt der er certificerede 1. divisionshold som kvalificerer sig til Volleyligaen ved en placering blandt de 3 bedste.

Det betyder, at alle kvindehold er sikret en plads i Volleyligaen i sæsonen 2024/25, mens der blandt herrerne vil være ét hold som ikke spiller i Volleyligaen i næste sæson, da Hvidovre VK har spillet sig til en top 3-placering i 1. division øst for herrer, hvorfor Hvidovre VK er sikret oprykning til Volleyligaen til sæsonen 2024/25. 

Hvem Hvidovre VK skal erstatte i Volleyligaen for herrer er ikke afgjort, da det bliver afgjort i de kommende uger i et spændende placeringsspil mellem DHV Odense, Ikast KFUM og Aalborg Volleyball. Det hold som slutter som nr. 10 i placeringsspillet rykker ud af Volleyligaen.

Del nyhed

LÆS OGSÅ