Kidsvolley

Første Sommerudgave af Pokalfestivalen er på vej

Den første sommerudgave af Pokalfestivalen afholdes i Aarhus Beachvolley Club den 7.-8. september 2024, hvor kids- og teenvolleyspillere fra hele Danmark vil samles til en weekend fyldt med spænding, konkurrence og fællesskab under åben himmel.

:


Den første sommerudgave af Pokalfestivalen afholdes i Aarhus Beachvolley Club den 7.-8. september 2024, hvor kids- og teenvolleyspillere fra hele Danmark vil samles til en weekend fyldt med spænding, konkurrence og fællesskab under åben himmel.

Denne særlige udgave af festivalen markerer en milepæl, da den slår sløjfe på Volleyball Danmarks 1-årige projekt, om at få flere kidsspillere til også at spille Kidsvolley udendørs. Projektet sigter mod at skabe trænings- og turneringstilbud, der gør det nemmere for beachvolleyklubber at tiltrække og fastholde unge spillere samt for indendørs volleyballklubber at holde deres børnemedlemmer engagerede i løbet af sommeren.

Pokalfestivalen 2024 – Sommerudgaven, vil omfatte en udendørs dimension, samtidig med at den bevarer det unikke setup, hvor alle spillere konkurrerer på samme anlæg og bor tæt sammen, hvilket forstærker fællesskabet og samhørigheden blandt deltagerne.


Den første sommerudgave af Pokalfestivalen er ikke blot en fejring af volleyball- og beachvolleyball, men også et skridt fremad i retning af at gøre sporten mere tilgængelig og attraktiv for en bredere aldersgruppe. Trænere, klubber og spillere opfordres til at sætte kryds i kalenderen og være en del af denne begivenhed, hvor de vil opleve sjov, spænding og muligheden for at være med til at skabe noget helt nyt i dansk volleyball.

Del nyhed

LÆS OGSÅ