Volleyball Danmark

Deltag i CEV’s #1DayMore4Volleyball og vind fede præmier

Tag din holdkammerat, kollega eller søster under armen på torsdag og vær med til at gøre opmærksom på vores elskede volleysport og vind flotte præmier!

#1DayMore4Volleyball |

:


I 2016 søsatte CEV (Det europæiske volleyballforbund) en kampagne med navnet 1DayMore4Volleyball, der har til hensigt at fejre og promovere sporten hvert fjerde år den 29. februar på skuddag.

På torsdag er det trejde gang begivenheden finder sted, og budskabet er at vise den diversitet og inklusion, du kan opleve gennem volleysporten.

CEV inviterer dig til at deltage i initiativet rundt om i hele Europa, og der er vilde præmier på højkant. Du kan blandt andet vinde en tur for to personer til CEV Champions League Volley Super Finals med hotel, fly og billeder til kampene.

Du kan deltage samme med din klub, venner, kollegaer, familie eller hvem du nu ellers kan samle sammen. Sæt en kamp op i hallen, lav fingerslag i haven eller spil to mod to i parken, film en sekvens af jeres aktivitet og upload klippet til de sociale medier med hashtagget #1DayMore4Volleyball.

For at deltage i konkurrencen om de mange fede præmier skal du derudover registrere dig på deres hjemmeside, hvor du også kan læse meget mere om initiativet og præmierne: https://1daymore4volleyball.cev.eu/en/ 

Del nyhed

LÆS OGSÅ