Ungdomslandshold volleyball

U20 drenge udtaget til EM-kvalifikation

Ungdomslandstræner, Denis Janka, har efter sidste uges træningslejr for U20 bruttolandsholdet sat navne på de spillere, som skal i kamp for Danmark, når U20 drengene spiller 2. runde af EM-kvalifikationen i april.

:


Danmarks U20 drenge kvalificerede sig til 2. runde EM-kvalifikation i oktober 2023 ved at blive nr. 3 til NEVZA i Finland. Landsholdet spiller d. 4.-6. april 2024 i Hartberg i Østrig mod Østrig, Belgien og Spanien om at komme med til EM-slutrunden. Puljevinderen samt de 3 bedste 2’ere fra de i alt 5 EM-kvalifikationspuljer kommer til EM-slutrunden.

”Jeg er meget tilfreds med sidste uges træningssamling. Niveauet var højt, og det var ikke nemt at udvælge de 14 spillere, som skal spille for Danmark. Stort set alle spillere er med på hold i VolleyLigaen, så det vidner om, at vi har en gruppe spillere med højt niveau. Endelig vil jeg gerne takke klubberne og spillernes trænere for at have en god og positiv dialog om spillerne og træningslejren. Det er dejligt og vigtigt, når vi har et ønske og en strategi om – ligesom mange af de store europæiske volleyballnationer – at have flere træningsdage sammen med vores ungdomslandshold,” siger ungdomslandstræner Denis Janka.

Følgende spillere er blevet udvalgt til at repræsentere Danmarks U20 drenge landshold:

Andreas Sejer Kofod Brinck, Gentofte Volley
Anton Spile Hansen, DHV Odense
Casper Olsen, Hvidovre VK
Daniel Holger Rask Larsen, VK Vestsjælland
Felix Jarl Willemoes Behrend, Amager VK
Hjalmer Elmbæk Madsen, ASV Aarhus
Jeppe Schousboe Jensen, Middelfart VK
Jonas Enemark Petersen, Middelfart VK
Kristoffer Nørager Bisgaard, Gentofte Volley
Laurits Schultz Thynebjerg, Odense Volleyball
Rasmus Reitz Eisenreich, Gentofte Volley
Sebastian Sven Molin Hilskov, Hvidovre VK
Villads Flügge Napier, Gentofte Volley
Villads Lundby Andersen, DHV Odense

Del nyhed

LÆS OGSÅ