Volleyball Danmark

Dommerudvikling i fokus

Dommerne er uundværlige i Volleyball Danmark og udgør et fundamentalt element i sportens struktur. Glem ikke at anerkende dommeren ved at give dem et velfortjent skulderklap!

:


I Volleyball Danmark har der over de seneste 1,5 år været en dedikeret indsats for at forbedre dommeruddannelsen og styrke støtten til dommerne. Bag dette arbejde står Dommer Uddannelsesgruppen, der kontinuerligt har fokuseret på at hæve standarden og mulighederne for dommerne.

Dette dedikerede arbejde har blandt andet udmøntet sig i en mentorordning. Denne mentorordning skal ikke blot forfine færdighederne hos dommerne, men også give dem den nødvendige opbakning og vejledning i deres udvikling.

Flere initiativer er under udvikling og forventes implementeret ved starten af den kommende sæson. Der vil også i den kommende tid blive sat fokus på uddannelse af nye dommerinstruktører.

Det ultimative mål med denne udvikling er at optimere uddannelsesvejen for dommere i Volleyball Danmark. Vi stræber efter at skabe en endnu bedre oplevelse for vores dommere og sikre, at de har de nødvendige redskaber og støtte til at udføre deres opgaver med professionalisme og sikkerhed.

Glæd jer til lanceringen af disse tiltag!

Vi vil i den kommende måned sætte fokus på dommerne og præsentere forskellige vinkler på dommergerningen gennem en serie nyheder kaldet ”Nettets vogtere”.

Del nyhed

LÆS OGSÅ