Kvindelandshold volleyball

Kim Buchwald bliver assisterende landstræner for kvindelandsholdet

Kim Buchwald tilslutter sig som ny assisterende landstræner for kvindelandshold. Kim, der bringer en flot erfaring som professionel træner, har gjort sig bemærket med sin evne til at udvikle talenter og skabe konkurrencekraftige hold.

Kim Buchwald 1 |

:


Beslutningen om at tilføje Kim Buchwald til trænerstaben kommer som en del af forbundets mål om at styrke kvindevolleyballens position i Danmark og internationalt. Med sin professionelle baggrund forventes Kim ikke kun at bidrage til det taktiske og tekniske aspekt af spillet, men også til det overordnede mål om at fremme udviklingen af spillere mod professionelle kontrakter i udlandet.

Vi er begejstrede for at byde Kim Buchwald velkommen som en integreret del af vores trænerteam. Hans erfaring som professionel træner og dedikation til at udvikle unge talenter passer perfekt til vores målsætning om at skabe et konkurrencedygtigt kvindelandshold. Samtidig har Kim stor erfaring med landsholdarbejde, da han tidligere har været vores ungdomslandstræner og også har arbejdet med de finske ungdomslandshold,” udtaler sportschef Sebastian Mikelsons.

Kim Buchwald 2

Kim Buchwald, der allerede har trænet på forskellige niveauer af volleyball, ser frem til den nye udfordring: “Det er en ære at få muligheden for at bidrage til udviklingen af dansk kvindevolleyball og med det danske landshold. Mit håb er at hjælpe kvindelandsholdet med at skabe gode resultater og med at forme en stærk pipeline af talenter, der kan få professionelle kontrakter i udlandet, og jeg ser frem til at arbejde sammen med det dygtige hold af spillere og trænere for at opnå vores fælles mål.

Landstræner Marty Collins siger om Kim Buchwalds tilslutning: ”Jeg er meget glad for, at Kim bliver en del af holdet. Jeg har allerede haft fornøjelsen af at arbejde lidt sammen med Kim på forskellige camps, og Kim er uden tvivl en meget dygtig træner. Med hans erfaring og dedikation er jeg sikker på, at hans tilstedeværelse vil styrke vores trænerteam og hele holdet.

Kim Buchwalds tiltrædelse som assisterende landstræner kommer på et spændende tidspunkt, hvor det netop er blevet offentliggjort, at kvindelandsholdet deltager i den kommende EM-kvalifikation.

Del nyhed

LÆS OGSÅ