Herrelandshold volleyball

Kristian Knudsen forlænger som led i FIVB-støtte til herrelandsholdet

Herrelandsholdets succes de sidste par år er ikke gået ubemærket hen over hovedet på FIVB.

Kristian Knudsen 1 |

:


På baggrund af resultaterne og en ansøgning til FIVB om at blive tildelt midler fra FIVB’s pulje ”Coach Support for Development of National Teams” får Volleyball Danmark støtte til landstræneren for herrelandsholdet. Som led i støtten offentliggøres det samtidig, at Kristian Knudsen forlænger sin kontrakt som landstræner for herrelandsholdet.

Kristian Knudsen har som led i støtten netop forlænget sin kontrakt. Det kommer oven på en historisk periode, hvor herrelandsholdet både kvalificerede sig til EM og for første gang nogensinde har vundet kampe ved European Golden League.

”Vi er meget glade for, at FIVB har godkendt vores ansøgning om coach support for herrelandsholdet. Det viser uden tvivl, at det ikke kun er os selv, som tror på og har store forventninger til vores herrelandshold i fremtiden. At Kristian Knudsen har forlænget sin kontrakt, var vi selvsagt også rigtig glade for, når Kristian de sidste to år har stået i spidsen for dels en historisk kvalifikation til EM og dels Danmarks første sejre i Golden League,” siger Sportschef i Volleyball Danmark, Sebastian Mikelsons.

Kristian Knudsen 3

Støtten fra FIVB gør, at Kristian Knudsen får mulighed for at have mere tid til arbejdet med herrelandsholdet, men også, at Kristian Knudsen får mulighed for at være tilstede til træninger og camps med de ældste ungdomslandshold.

”Det er fantastisk, at vi med støtten kan sætte Kristian op i tid, og at han nu også kan deltage ved træninger og samlinger for f.eks. vores U19/20- og U22-landshold. Det vil unægtelig både gøre samarbejdet mellem Kristian og ungdomslandstræner Denis Janka endnu stærkere og vil også gøre, at Kristian får bedre mulighed for at se og arbejde med de kommende A-landsholdsspillere,” siger Sebastian Mikelsons.

”Jeg er naturligvis meget glad for, at Volleyball Danmark har valgt at forlænge vores samarbejde, og jeg ser støtten fra FIVB som et bevis på, at vi er på rette vej i forhold til de mål og drømme, vi har for vores stadig meget unge landshold. Vores resultater og programmer de seneste par år har også medført, at vi nu har 11-12 professionelle spillere i forskellige ligaer i Europa, hvilket er utroligt positivt for udviklingen af landsholdet. Jeg glæder mig meget til at være en del af rejsen mod endnu en EM-kvalifikation med dette fantastiske hold af meget motiverede og talentfulde spillere og selvfølgeligt være en del videreudviklingen af dansk volleyball”, siger Kristian Knudsen.

Kristian Knudsen 2

Del nyhed

LÆS OGSÅ