Ungdomsvolleyball

Pokalfestival 2024 med rekordmange hold

I weekenden løb Pokalfestival 2024 af stablen, hvor hele 700 spillere, trænere og frivillige var med til at gøre turneringen til en succes.

Pokalfestival 2024 1 |

:


DGI Huset Vejle dannede endnu engang rammerne for Pokalfestivalen, og det var i år med rekordmange deltagende hold. Hele 197 hold var fordelt ud over fire haller, hvor spillet på banen kørte i pendulfart.

Tak til de mange frivillige fra ØSVN, Vejle Ungdomsvolley, Vejle Kommune og andre fra nær og fjern for at hjælpe til med stort og småt i hallerne. Jeres entusiasme og arbejde omkring Pokalfestivalen var i top både forud for og under weekenden.

Pokalfestival 2024 2

Der skal også lyde en kæmpe tak til de mange trænere og forældre der har tilbragt weekenden med vores unge stjerner, så de har kunne koncentrere sig om at spille volley og være med til at opbygge en positiv og opmuntrende atmosfære under hele festivalen.

Tak til DGI-Husets personale som serverede god mad og var klar til alle opgaver og udfordringer i løbet af weekenden. Lørdag eftermiddag sørgede vores trofaste samarbejdspartner Andelskassen for kage til samtlige spillere, da den lille sult pressede sig på.

Pokalfestival 2024 3

Pokalfestivalen 2024 har været en succes som skyldes en kollektiv indsats fra alle. Volleyball Danmark er klar til endnu en omgang i 2025, hvor vi håber at se mange af jer igen.

Del nyhed

LÆS OGSÅ