Beachvolley

Spillerudvikling og ekstern inspiration i fokus

I Aarhus Beachvolley Club sættes spillerudvikling i centrum med deres kommende Beach Me Camp den 20.-21. januar 2024.

:


Campen er for alle uanset niveau, og er en weekend, hvor beachvolleyball-færdighederne trænes samtidig med, at det sjove og sociale element er i fokus.

”For at få ny inspiration til både spillere og trænere, har vi valgt at samarbejde med Beach Me fra Tyskland, der står for hele konceptet og stiller med instruktører. Det er anden gang, at vi afholder en Beach Me Camp, der sidste år fik stor ros af deltagerne. Camp konceptet er en god blanding af teknik, spil og ikke mindst hygge og fællesskab – både i hallen men også med middag om aftenen. Konceptet med at blande træning for alle niveauer og hygge, passer perfekt ind i vores ånd. Vi glæder os til at se spillere både fra ABC men også fra andre klubber, der gerne vil have lidt ekstra træning”, siger Jeff fra ABC.

Tilmelding er åben for alle. Vil du vide mere om campen, så tag enten fat i ABC eller læs mere her: https://beachme.de/weekend-camps/.

Del nyhed

LÆS OGSÅ