Beachvolley

Små Fødder, Stor Sandglæde: Kidsstævne hos CPH Beachvolley

I weekenden afholdt Volleyball Danmark og CPH Beach et kidsstævne i Hafnia-hallen. Formålet? At give kidsvolleyspillere erfaring med at spille i sand og samtidig udvikle et beachvolley-koncept for børn.

:


I weekenden samlede Volleyball Danmark og CPH Beachvolley børn fra Rosenlund Volley, Amager Volley, Lyngby-Gladsaxe Volley og CPH Beach til et kidsvolleystævne i sand. Vi håber at blive endnu flere næste gang!

Stævnet, en del af vores nye beachvolley-koncept for børn, gav kidsvolleyspillere muligheden for at udforske sandets særkender. Kidsvolley kan nemlig spilles på alle underlag. Samtidig fik CPH Beachvolley erfaring med at afvikle kidsstævner – og vi håber på mange flere af den slags i fremtiden!

Erfaring, Leg og Nye Ideer: De deltagende børn blev ikke kun udfordret på banen, men også i en sjov blanding af leg og konkurrence. Vi eksperimenterede med forskellige spilkonstellationer og åbnede døren for nye tanker om, hvordan vi kan forme fremtidige sandstævner.

Fra Stævne til Camps: I vores stræben efter at skabe den bedste oplevelse og få flest muligt børn med i sandet overvejer vi at transformere sandstævnerne til “camps.” Dette ville give børnene mulighed for at tilmelde sig individuelt og deltage i en dag fyldt med sjov, leg og turneringer på kryds og tværs af hold og levels – både om vinteren og om sommeren. Mere om det i 2024.

Del nyhed

LÆS OGSÅ