Klub

Hvem skal være Andelskassen Årets Ildsjæl og Årets Klub 2023 i Volleyball Danmark?

Sammen med sportens hovedsponsor Andelskassen vil vi fejre dem, der har skabt en markant og inspirerende indflydelse i 2023. Kender du klubben eller personen, der fortjener denne hæder?

:


Det er tid til at hædre ekstraordinære præstationer og passionerede sjæle, der har været drivkraften bag aktiviteter i de danske volleyballklubber i 2023.

Kender du en klub, der i løbet af 2023 har udført bemærkelsesværdige aktiviteter eller taget initiativer, der virkelig fortjener anerkendelse? Eller måske kender du en dedikeret ildsjæl, der har knoklet i klubben for at skabe fællesskaber eller andet fabelagtigt for klubben?Sammen med sportens hovedsponsor Andelskassen vil vi fejre dem, der har skabt en markant og inspirerende indflydelse i 2023.

Hvem kan indstille til priserne?

Traditionen tro kan enhver nominere dem, de mener fortjener en ekstraordinær hyldest. Uanset om du er frivillig, aktiv udøver eller måske endda en leder i en klub, værdsættes alle forslag, og vi ser frem til at høre fra dig.

Hvad er kriterierne?

Der er ingen fastlagte regler for, hvad en klub eller ildsjæl skal opnå i 2023 for at blive betragtet til prisen. Det væsentlige er, at klubben eller personen har gjort en positiv forskel for dansk volleyball og/eller beachvolleyball. Alle indsatsområder og klubber – uanset størrelse, omfang og medlemstal – har mulighed for at blive anerkendt.

Her er nogle eksempler på, hvad klubben/personen kunne nomineres for:

Andelskassen Årets Klub

  • Har markeret sig med særlige initiativer, der styrker lokalsamfundet
  • Har gennemført særlige projekter om rekruttering, fastholdelse, træningskultur eller lignende
  • Tilbyder en speciel, stærk fordel til sine medlemmerHar implementeret ekstraordinære tiltag såsom integrationsprojekter, samarbejde med skoler, specielle initiativer osv.
  • Har tilbudt uddannelse til trænere, ledere, spillere osv.

Andelskassen Årets Ildsjæl

  • Har været en klubbens frontfigur og trukket det tunge læs
  • Har skabt et godt socialt klubliv med forskellige aktiviteter
  • Har arbejdet med projekter, der styrker rekruttering og/eller fastholdelseHar været en central del af klubbens udvikling over en længere periode
  • Har været visionær og innovativ, skabt nye muligheder for klubben.

Hvordan indstiller man?

Indstillingen til Andelskassen Årets Breddeklub og Årets Ildsjæl kræver ikke et specifikt format eller en bestemt længde. Send en kort beskrivelse af, hvorfor netop den klub eller person, du har i tankerne, fortjener anerkendelsen.

Indstillinger skal sendes til Christina Attrup Juhl senest den 1. jan 2024 på: chr@volleyball.dk

Du kender helt sikkert en klub eller person, der fortjener disse priser – så gå i gang og send din indstilling afsted allerede i dag.

Vi ser frem til at modtage indstillingerne og læse mere om de mange klubber og personer, der gør en særlig indsats for vores sport.

Andelskassen og Volleyball Danmark ser frem til at hylde og anerkende dem, der virkelig gør en forskel i vores volleyballfællesskab.

Del nyhed

LÆS OGSÅ