Beachvolley

Børn til Beachvolley: Weekendens kidsstævne fokuserede på leg, læring og fællesskab

I weekenden strålede glæde og fællesskab i Aarhus, da kidsvolleyspillere mødtes til et energifyldt stævne i sand arrangeret af Volleyball Danmark og Aarhus Beachvolley Club.

:


I weekenden skabte Volleyball Danmark og Aarhus Beachvolley Club en energifyldt arena for kidsvolleyspillere, hvor leg og læring var i centrum. Tyve børn og unge fra Aarhus Beachvolley Club og Funder GF samledes til tre festlige timer i sandet, hvor forældre og tilskuere bidrog med højlydt jubel til den livlige atmosfære.

Stævnet blev ikke blot en konkurrence, men først og fremmest en mulighed for at dyrke leg, fællesskab og teamwork. Selv om spillerne havde forskelligt niveau og alder, lykkedes det at blande holdene på kryds og tværs så trænere og arrangører fik skabt en ramme, hvor børnene kunne få nogle gode kampe, udvikle deres færdigheder og opleve glæden ved at spille kidsvolley i sandet.

Volleyball Danmark ser med optimisme på dette kidsvolleystævne i sand som startskuddet på en tradition, der forener Kidsvolley og Kidsbeachvolley. Målet er at fremme venskab og positiv udvikling blandt de yngste deltagere i vores sport – uanset om den spilles på halvgulv eller i sand. Vi håber, at denne begivenhed vil inspirere til flere lignende arrangementer, der ikke kun styrker børns deltagelse i beachvolley, men også skaber varige minder om sjove stunder i sandet.

Del nyhed

LÆS OGSÅ