Uddannelse

En bølge af nye trænere og dommere ruller ud til den kommende sæson

Og nu er det måske dig?

:


I Volleyball Danmark har vi fokus på uddannelse og udvikling inden for sporten, og det bærer allerede frugt med et imponerende antal deltagere på både træner- og dommerkurser.

Træneruddannelse:

I september måned afholdt Volleyball Danmark to vellykkede trænerweekender, først i Skovlunde den 9.-10. september og derefter i Middelfart den 23.-24. september. Tak til Rosenlund Volley og Middelfart Volleyball Klub for samarbejdet i forbindelse med afvikling af kurserne. Hele 80 dedikerede kursister gennemførte uddannelsen med succes, og er nu klar til at tage hul på den kommende sæson med en skattekiste fyldt af ny viden og kompetencer.

Dommeruddannelse:

Vi er også stolte over at meddele, at der allerede er 55 nyuddannede basisdommere i denne sæson, som er klar til at afvikle en masse volleyballkampe og udføre deres dommergerning med dygtighed. Tag rigtig godt imod dommerne ude i hallerne, så vi i fællesskab får afviklet nogle gode kampe, og hjulpet de nye dommere godt på vej.

Det er ikke kun basisdommere, der uddannes. Der afholdes nemlig DT-dommerkursus i forbindelse med Molten Cup den 10.-11. november. Til de dommere, der er klar til at tage deres dommerkarriere til det næste niveau, så er Volleyball Danmarks DT-dommerkursus den perfekte mulighed. Tilmeldingen er åben. Læs mere om DT-dommerkurset HER! (https://volleyball.nemtilmeld.dk/461/)

Har du spørgsmål til vores uddannelsestilbud, eller ønsker du at arrangere et kursus, så tøv ikke med at kontakte Mie på mie@volleyball.dk eller 22412193.

Vi ser frem til en spændende sæson med veluddannede trænere og dygtige dommere.

Del nyhed

LÆS OGSÅ