Beachvolley

Deltag i netværksmøde om kidsbeachvolley

Volleyball Danmark er ved at udvikle et koncept for kidsbeachvolley (6-12 år), og i den forbindelse inviteres både beachklubber og indendørs kidstrænere til et online møde herom. Det foregår onsdag d. 11/10 kl. 19-20.30 på Teams.

:


Volleyball Danmark er ved at udvikle et koncept for kidsbeachvolley (6-12 år), og i den forbindelse inviteres både beachklubber og indendørs kidstrænere til et online møde herom. Det foregår onsdag d. 11/10 kl. 19-20.30 på Teams.

På mødet vil vi diskutere rammerne for et beachvolleykoncept målrettet børn, herunder afvikling af stævner, rekruttering af frivillige og regler for spillet. Målet er, at både beachklubber og indendørsklubber kan bruge konceptet til at etablere eller styrke et udendørs kidsvolleytilbud.

Tryk her for at deltage

Forud for mødet fremsendes udkast til konceptet, som diskussionen på mødet vil tage udgangspunkt i. Du kan dog sagtens deltage uden at have læst i dette. 
Hvis du vil have tilsendt materiale forud for mødet eller har andre spørgsmål til projektet, så kontakt Karen Illum, projektleder på udvikling af kidsbeachvolley:
Mail: kari@volleyball.dk
Tlf.: 25563308

Del nyhed

LÆS OGSÅ