Promover din klub til nye kommende medlemmer i en landsdækkende kampagne

I uge 41 har hele Danmark fokus på bevægelse med Danmarks Motionsuge

:


I uge 41 har hele Danmark fokus på bevægelse med Danmarks Motionsuge – 79 volleyballklubber tilbud er allerede mednoteret i ugen. Skal du nå at være med og få synliggjort din klub?

Det er en oplagt mulighed for at synliggøre sporten og tiltrække nye medlemmer. Promover jeres træning eller skab et Åbent Hus-arrangement i uge 41 og bliv vist frem, når mulige spillere leder efter tilbud.


Det eneste man skal gøre, er at oprette et arrangement på siden: https://danmarksmotionsuge.dk/


Det er helt gratis. Folkene bag Danmarks motionsuge vil udover jeres egen promovering også sørge for at promovere aktivitetskalenderen så bredt så muligt.

På siden findes der mange gode materialer i forbindelse med et åbent hus-arrangement. Materialer er nemme for Jer klubber at hente, som er lige til at anvende.

”Danmarks Motionsuge har lavet et super flot stykke arbejde med helt konkrete materialer, der ligger frit tilgængelige til klubberne. Det ligger lige til højrebenet at anvende nogle af disse. Det hjælper til, på en dejlig nem måde, at skabe et vellykket arrangement for kommende nye spillere”, uUdtaler Christina Juhl, Bredde- og udviklingschef i Volleyball Danmark.

Danmarks motionsuge er arrangeret af Danmarks fem store idrætsorganisationer DIF, DGI, ISCA (International Sport and Culture Association), Dansk Skoleidræt og Dansk Firmaidræt – målet med ugen er at skabe en ny folkelig tradition med Danmarks Motionsuge.

Volleyball Danmark har flere videoer der kan anvendes til formålet, når I opretter arrangementer. Dyk ned i værktøjskassen her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ