Nyt fra Volleyball Danmark

Velkommen til det nye volleyball.dk

Dyk ned i maskinrummet her

:


Er du nået frem til denne artikel, har du måske allerede bemærket at tingene nu ser lidt anderledes ud på Volleyball Danmarks hjemmeside. Volleyball.dk har nemlig fået en make-over – her er de vigtigste ting, du skal vide som bruger af siden.

Målrettet information, flere visuelle virkemidler og automatiske opdateringer – det er nogle af nøglebegreberne bag den nye opsætning af Volleyball Danmarks hjemmeside.

Siden er netop lanceret, og selvom der stadig mangler enkelte små opdateringer og justeringer, kan du sagtens komme i gang med at ”surfe” rundt på siderne. Herunder introducerer vi nogle af de vigtigste funktioner og måder at navigere i det nye system.

To menulinjer

På volleyball.dk kan du nu navigere i to separate menulinjer – en rød og en grå.

· Den røde menulinje henvender sig til alle dem, som ønsker at lære mere om Volleyball Danmarks kerneaktiviteter, følge med i turneringer, se landsholdsaktiviteter, kigge kalenderen igennem og finde mere info om forbundet generelt. Alle sider I denne menu er henvendt til en bred målgruppe – lige fra dem, som ALDRIG har hørt om volleyball før til garvede landsholdsfans. Derfor har vi også skruet op for billeder, videoer og andre visuelle indtryk, så ALLE kan opleve sporten, vi elsker, på bedste vis.

· Den grå menulinje er til alle jer, som er en aktiv del af volleyball- og beachvolleyballmiljøet. Her samler vi ALLE de informationer, værktøj, trick og nyheder som er aktuelle for dig som er SPILLER, FORÆLDER, TRÆNER, DOMMER eller på anden måde er aktiv i en KLUB eller SKOLE. I den grå menu finder du også et link til vores nye VÆRKTØJSKASSE – et kæmpe opslagsværk med ALT du har brug for som frivillig i sporten, ligesom du kan finde hurtige links til SPILLEREGLER, BLANKETTER og REGLEMENTER.

Landingssider med relevant information til DIG

Når du kommer ind på volleyball.dk er der naturligvis en forside, hvor vi opdaterer med generelle nyheder og aktuelle aktiviteter for hele Volleyball Danmark. Men forsiden er ikke den eneste side, hvor du kan holde dig orienteret. Er du en del af sporten, foreslår vi nemlig, at du holder dig orienteret på en eller flere af de 6 landingssider i den grå menu (SPILLER, TRÆNER, FORÆLDRE, DOMMER, KLUB, SKOLE). På disse landingssider sørger vi nemlig altid for at opdatere med de nyeste informationer, nyheder og aktuelle aktiviteter, der kunne være relevante for lige netop dig. Er du f.eks. TRÆNER kan du på landingssiden få nyt om tilmeldingsfrister, stævnetilbud, nye værktøjer osv. – så hop endelig ind og udforsk siderne.

En ny kalender

På den nye hjemmeside har vi også indsat en ny kalender, som jævnligt bliver opdateret med Volleyball Danmarks aktiviteter. Her kan du få et overblik over kommende landskampe, større turneringer, kurser og meget andet. Hold dig opdateret i kalenderen og gå ikke glip af næste gang, et dansk landshold spiller på hjemmebane eller når der er nye uddannelsesmuligheder for lige netop dig!

Søg, søg søg…

Med al forandring kommer der en tilvænningsperiode, og måske du som ”garvet” bruger af den tidligere hjemmeside nu har lidt svært ved at finde tingene. Vi har derfor også udviklet på vores søgefunktion, hvor du hurtigt kan finde frem til dét du søger – bare tryk på forstørrelsesglasset i højre side.

Skulle du efter en søgning stadig mangle noget, du plejer at kunne finde på volleyball.dk, er du altid velkommen til at kontakte os på info@volleyball.dk – så sætter vi en eftersøgning i gang! Oplever du funktionsfejl på siden hører vi også meget gerne fra dig.

God fornøjelse på den nye side.

Del nyhed

LÆS OGSÅ