Talent Beachvolleyball

Fejring af danmarks guldvindere

Stor aften for guldvinderne Andreas Brinck & Villads Napier

:


Tirsdag den 19. september fejrede vi Andreas Brinck & Villads Napier med den fantastiske guldmedalje de hentede hjem ved årets U18 EM i beachvolley.

Guldmedaljerne er de første i dansk historie, og det skulle selvfølgelig både fejres og hyldes. Sammen med vores officielle tøjpartner Craft inviterede Volleyball Danmark alle til en fejring af det flotte resultat i det lækre showroom i Herlev, hvor der var disket op med både vådt og tørt.

60 gæster kom for at fejre de 2 unge guldvindere, og efter en introduktion fra Direktør Jesper Jørgensen og dagens vært, Heine Andersen fra Craft tog Mads Olsen, forperson i Volleybal Danmark talerstolen og gav drengene nogle flotte ord med på vejen ligesom han gjorde det klart, at man selvfølgelig ikke opnår de store resultater uden de mennesker som er omkring bl.a. familie, klubben, trænere og kammerater, derfor blev de selvfølgelig også hyldet for at have en aktie i resultatet.

Tak til Craft for et fremragende værtskab, se et galleri fra aftenen nedenfor.

Del nyhed

LÆS OGSÅ